Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A hagyományőrzők általában...

A hagyományőrzők általában hogy viszonyulnak a politikához?

Figyelt kérdés

Viszonylag új vagyok az ilyen közösségekben, de van pár hagyományőrző ismerősöm. Akikkel nagyon jóban vagyok, de más városban laknak, ők nem foglalkoznak egyáltalán politikával, akik viszont az én városomban laknak, legtöbben jobbikosok, nem egy párttag is van köztük (velük nem vagyok különösebben jóban, mert engem nem érdekel a politika, csak a történelmet szeretem).

Melyik a jellemzőbb? A barátaim vagy a földijeim hozzáállása? kb. milyen a százalékos eloszlás a jobbikos, a nem politizáló és az esetleg más pártot támogató hagyományőrzők között?

2015. jún. 16. 18:52
 1/1 anonim ***** válasza:
Ahogy én tapasztaltam, legtöbben a jobbikra szavaznak, de meglehetős szkepticizmusssal, nem azok az elvakult párthívek. Azt mondanám, talán 60% Jobbik, 20% Fidesz, 20% "mindenpártsz.r".
2015. jún. 17. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!