Hogyan viszonyulnak a törökök a magyar/európai nőkhöz és általában a nőkhöz?
Gondoltam, hogy ilyesmi lehet, csak azért gondoltam másabbnak a dolgot, mert a törököknek csak egy feleségük lehet.
Még írhattok. :)
Torokok es arabok kozott azert jelentos kulonbseg van, torokorszag egy szekularis iszlam orszag(abba, hogy merre fele halad ne menjunk bele)
Attol fugg, mennyire vallasos az illeto es a csaladja azt mondanam. Tenyleg teljesen egyenfuggo, ha nem is vallasos csaladbol szarmazik a fiu, akkor is lehetnek teljesen elutasitoak egy kulfoldivel (baratom anyukaja rengeteg meghiusult kapcsolatrol/hazassagrol meselt ilyen okbol). Viszont sok j funkcionalo torok-magyar part es hazaspart ismerek.
ha van konkret kerdesed szivesen valaszolok
Köszönöm a válaszokat! :)
Tokat környékéről származik (Észak-közép-Törökország).
Én egy adanai törököt és egy izmirit ismerek. Az adanai tipikus alfahím, nem nagyon mutatja ki az érzelmeit, viszont vannak kirohanásai. Ő a nőket nem tartja egyenrangúnak, viszont egy török "tisztességes" nőt szerintem tisztelne, de akkor se lenne egyenrangú. Az európai, magyar nők meg szórakozásra, szexre valók szerinte.
Az izmiri a felszínen lazább, teljesen jófej, nyíltabb, elfogadóbbnak tűnik
Viszont pár nyilvánulása alapján látszik a kultúrak különbözősége, de reálisan látja a problémákat a kultúrájukban, vallásban.
Mindketten féltékeny típusok, birtoklók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!