Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan viszonyulnak a törökök...

Hogyan viszonyulnak a törökök a magyar/európai nőkhöz és általában a nőkhöz?

Figyelt kérdés
Elsősorban olyan válaszok érdekelnének, akiknek van tapasztalata, török ismerőse (nem arab!).
2015. jan. 17. 23:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Pedig sok kulonbseg nincs arab meg torok kozott a nokhoz valo viszonyban. Foleg mert mindketto muszlim nep, naluk a no nem egyenjogu a ferfival, kb annyi a feladata hogy szulje a gyerekeket mint az uregi nyul. En dolgoztam (ausztriaban) torok pizzeria/kavezoban, kizarolag torokok jartak be, oda pl csak ferfiak jartak, a feleseg otthon ult a gyerekekkel, ki volt osztva mit csinaljon, a ferj meg dajdajozhatott nyugodtan.
2015. jan. 18. 03:45
 2/6 A kérdező kommentje:

Gondoltam, hogy ilyesmi lehet, csak azért gondoltam másabbnak a dolgot, mert a törököknek csak egy feleségük lehet.

Még írhattok. :)

2015. jan. 18. 13:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Torokok es arabok kozott azert jelentos kulonbseg van, torokorszag egy szekularis iszlam orszag(abba, hogy merre fele halad ne menjunk bele)

Attol fugg, mennyire vallasos az illeto es a csaladja azt mondanam. Tenyleg teljesen egyenfuggo, ha nem is vallasos csaladbol szarmazik a fiu, akkor is lehetnek teljesen elutasitoak egy kulfoldivel (baratom anyukaja rengeteg meghiusult kapcsolatrol/hazassagrol meselt ilyen okbol). Viszont sok j funkcionalo torok-magyar part es hazaspart ismerek.

ha van konkret kerdesed szivesen valaszolok

2015. jan. 18. 17:28
 4/6 anonim válasza:
Változó, nagyon változó. Tudok olyan török párról, ahol tuti, hogy az asszony a főnök. :) Ami meg a külföldi nőket illeti, vannak, akik könnyűvérűnek tartják őket/minket (és vannak, akik tényleg alapot adnak ezeknek a feltételezéseknek). Egyébként az se mindegy, hogy az illető (na meg a családja) Törökország melyik részéről származik, mert szokásokban, gondolkodásmódban nagy eltérések vannak.
2015. jan. 19. 01:39
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Tokat környékéről származik (Észak-közép-Törökország).

2015. jan. 19. 16:13
 6/6 anonim válasza:

Én egy adanai törököt és egy izmirit ismerek. Az adanai tipikus alfahím, nem nagyon mutatja ki az érzelmeit, viszont vannak kirohanásai. Ő a nőket nem tartja egyenrangúnak, viszont egy török "tisztességes" nőt szerintem tisztelne, de akkor se lenne egyenrangú. Az európai, magyar nők meg szórakozásra, szexre valók szerinte.

Az izmiri a felszínen lazább, teljesen jófej, nyíltabb, elfogadóbbnak tűnik

Viszont pár nyilvánulása alapján látszik a kultúrak különbözősége, de reálisan látja a problémákat a kultúrájukban, vallásban.

Mindketten féltékeny típusok, birtoklók

2015. febr. 22. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!