Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az emo stílusnak mi a lényege?

Az emo stílusnak mi a lényege?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy magukat okolják azért amiért ilyen a világ és ezért vagdalják magukat
2015. júl. 22. 21:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele, akik egykor emosok voltak, már kinőttek belőle... Azóta volt páwa divat, a páwa órás helyett a továbbfejlesztett "ecset-páwa" divat, illetve most nem tudom mi a divat...
2015. júl. 22. 21:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez az amire nem sikerült rájönnöm soha, pedig cikket is írtam belőle. Az emók hihetetlen világfájdalommal vannak tele, emiatt vagdossák magukat, csak éppen azt nem tudják megindokolni, hogy miért...
2015. júl. 22. 21:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Az a lényege, hogy minden sz@r. Ha épp nem sz@r, az is.
2015. júl. 22. 22:49
 4/5 Quasar07 ***** válasza:
A figyelem felkeltese, illetve a feltunesi viszketegseg az oka. De ne altalanosits, nem minden emos vagdossa magat. Van akinek csak a ruhajuk/hajuk/stilusuk tetszik.
2015. júl. 22. 22:59
 5/5 TakkTakk válasza:
Az a lényege hogy legyél egy igénytelen paraszt, aki elcseszi az életét mert nem képes semminek sem örülni!
2015. júl. 24. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!