Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Titeket idegesít az, ha...

Titeket idegesít az, ha bejönnek külföldről a bevándorlók (akármilyen nemzetiség), és elkezdenek jól élni, esetleg jobban mint mi magyarok?

Figyelt kérdés

Pl: Bejön valaki egy lepukkant sz@r verdával,eltelik pár év,és már luxusban él. Titeket idegesít az ilyen?

Engem nagyon.

2010. márc. 5. 20:30
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
22%
a jobbikosok ilyenkor hol a francba' vannak?
2010. márc. 5. 22:11
 12/21 anonim ***** válasza:
60%
Ők általában a politika témakörben randalíroznak. De ne fesd az ördögöt a falra, kérlek :D
2010. márc. 5. 22:59
 13/21 anonim ***** válasza:
62%
Igaza van a kérdezőnek! Majd ha minden magyar jól él Magyarországon, és jut másoknak is, akkor adhatunk belőle! De ez így pofátlanság! A saját országukkal foglalkozzanak először! Magyarország a magyaroké!
2010. márc. 5. 23:02
 14/21 anonim válasza:
52%
engem akkor idegesít, ha kiderül róla, hogy zsidó
2010. márc. 6. 08:03
 15/21 anonim ***** válasza:
77%

Nem, miért zavarna? Szerintem pont ugyanazok a lehetőségek állnak nyitva mindenki előtt, és ha én nem élek vele az miért annak a hibája aki pedig igen.

Miért nem teszed te is ugyanazt amit az külföldi és akkor lehet neked is telne luxusra?

2010. márc. 6. 12:10
 16/21 A kérdező kommentje:

"Miért nem teszed te is ugyanazt amit az külföldi"

Miért,ők mit csinálnak? Idejönnek magyarba és meggazdagszanak? Megfigyeltem,hogy általában akik idejönnek azok mind jól járnak. Mesélte nekem egy spanom,hogy egy székely házaspár bejött ide egy rossz verdával,eltelt pár év és millákat érő kocsijuk és kastélyuk volt. Nekem ez b@ssza az orromat,hogy a magyar jóhogy éhen nem döglik (nem rólam van szó),ezek meg luxusoznak itt.

2010. márc. 6. 12:24
 17/21 A kérdező kommentje:
volt - *lett
2010. márc. 6. 12:25
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Én itt éltem mindig is, magyar vagyok és csóró.

Nem idegesít ha valaki itt meggazdagszik, nem érdekel csak az, hogy velem mi történik.

Azt gondolom neked sem irigykedne és bosszankodnod kellene. Hanem csináld utána!

Nem kell azért hibáztatni valakit, mert élt egy lehetőséggel vagy mert megtette azt amit te nem. Nem veszik el a munkát senkitől. Te sem miattuk vagy szegény (ha az vagy) hanem azért mert "nem csináltad meg a szerencséd".

Ha nem utálkoznál hanem cselekednél, már nem itt tartanál, lehet neked is jobb autód lenne.

Ha megfigyeled a külföldi bejön, dolgozik, hajt, mással nem törődik csak a saját kis dolgait építgeti. Közben a magyarok csak bámulják, szidják, beszélnek róla. Közben eltelik az idő aztán evidens, hogy neki van egy kis vagyona. Azoknak pedig akik a saját munkájuk helyett mással foglalkoztak nyilván kevesebb van.

2010. márc. 6. 22:09
 19/21 anonim ***** válasza:
75%

Na jó, de az a székely házaspár mit csinált évekig ült egy rossz verdában és akkor hirtelen kastélyuk lett meg kocsijuk? Csakúgy? De ha így van, ülj be egy rossz verdába évekig és aztán hátha neked is lesz palotád. Ha nekik bejött, neked is bejöhet.

Csináld azt, amit ők tettek a kastélyért. És akkor neked is lesz kastélyod. De addig, mit siránkozol. Látod, lehet ők siránkozás helyett is ücsörögtek a kocsijukban, és vártak a kastélyra.

Vagy azt gondolod, ültek egy rossz verdában évekig, aztán évek múltán egy szociális munkás odament és azt mondta "Maguk hova valósiak? Erdélyiek? Nagyszerű itt egy kastély kulcsa, mert a magyar állam nagylekű a bevándorlókkal. Mert ez esetben valóban felháborító ez a dolog. Mondjuk még akkor is kiadhatod magad erdélyinek (az ecserin biztos kapsz hozzá okiratokat) és akkor te is kapsz egy kastélyt állam bácsitól.

2010. márc. 6. 22:39
 20/21 A kérdező kommentje:
Nem is lenne rossz ötlet.
2010. márc. 8. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!