Titeket idegesít az, ha bejönnek külföldről a bevándorlók (akármilyen nemzetiség), és elkezdenek jól élni, esetleg jobban mint mi magyarok?
Pl: Bejön valaki egy lepukkant sz@r verdával,eltelik pár év,és már luxusban él. Titeket idegesít az ilyen?
Engem nagyon.
nem idegesít! magammal és saját családommal foglalkozom nem mással! TE IS TEDD EZT!
NE IRIGYKEDJ!!
Nem arról van szó,hogy irígykedek. Csak azért szerintem sok magyarnak b@ssza az orrát,hogy a sok külföldi bejön ide és "meggazdagszik",addig a magyar meg jóhogy éhen nem hal! Mindig a legszerencsétlenebbek járnak a legjobban.
Szerintem egy kicsit elgondolkodtató...
Nem irigylem tőlük. Vezess te is kínai éttermet napi 12 órán át, főzz, mossogass, takaríts még plusszban benne, aztán majd dőzsölhetsz úgy, mint ők.
Van egy arab tanárom ő valószínűleg egész jól élhet, szóval hajrá: doktorálj és tanulj meg külföldiként úgy magyarul, hogy te is az egyik egyetemen taníthass és kapj mellette állást máshol is.
Enyhe túlzásnak tartom azt, hogy idejön egy külföldi és pár év múlva luxusautóval járkál. Magyarország nem a tipikus "nyugat" és "bevándorlóparadicsom", mint Ausztria, Anglia, stb. Kirívó esetek mindenhol előfordulhatnak, ilyenkor az ember vagy nagyon ügyes vagy nagyon sokat lopott :D
Egyébként már, hogy a fenébe idegesítene? Az a szegény vietnámi vagy bárki, csak a jobb élet reményében jött ide, kik vagyunk mi, hogy gátakat szabjunk a boldogulásukhoz. Sok magyar dolgozik külföldön, jó kereset mellett, nem esne jól ha őket is kidobnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!