Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Titeket idegesít az, ha...

Titeket idegesít az, ha bejönnek külföldről a bevándorlók (akármilyen nemzetiség), és elkezdenek jól élni, esetleg jobban mint mi magyarok?

Figyelt kérdés

Pl: Bejön valaki egy lepukkant sz@r verdával,eltelik pár év,és már luxusban él. Titeket idegesít az ilyen?

Engem nagyon.

2010. márc. 5. 20:30
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
93%
hát engem egyáltalán nem...örülök a szerencséjüknek...sok magyar megy,ment ki külföldre mert ott jobban fizetnek és gondolom velük sincs bajod.....
2010. márc. 5. 20:36
 2/21 anonim ***** válasza:
93%
Mindig többet törődünk a külföldiekkel,mint akik itt élnek születésük óta.
2010. márc. 5. 20:37
 3/21 anonim ***** válasza:
80%
Ez a tipikus magyar hozzáállás. Ha nekünk szar, a bevándorlóknak is legyen szar. Aki jól él az meg büdös ....
2010. márc. 5. 20:42
 4/21 anonim ***** válasza:
93%

nem idegesít! magammal és saját családommal foglalkozom nem mással! TE IS TEDD EZT!

NE IRIGYKEDJ!!

2010. márc. 5. 20:51
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem. Engem az bosszont, ha valaki segélyből jobban él, mint én 0 munkával.
2010. márc. 5. 20:52
 6/21 A kérdező kommentje:

Nem arról van szó,hogy irígykedek. Csak azért szerintem sok magyarnak b@ssza az orrát,hogy a sok külföldi bejön ide és "meggazdagszik",addig a magyar meg jóhogy éhen nem hal! Mindig a legszerencsétlenebbek járnak a legjobban.

Szerintem egy kicsit elgondolkodtató...

2010. márc. 5. 21:01
 7/21 anonim ***** válasza:
93%

Nem irigylem tőlük. Vezess te is kínai éttermet napi 12 órán át, főzz, mossogass, takaríts még plusszban benne, aztán majd dőzsölhetsz úgy, mint ők.

Van egy arab tanárom ő valószínűleg egész jól élhet, szóval hajrá: doktorálj és tanulj meg külföldiként úgy magyarul, hogy te is az egyik egyetemen taníthass és kapj mellette állást máshol is.

2010. márc. 5. 21:04
 8/21 anonim ***** válasza:
90%
Egyáltalán nem. Azért azt is nézd, hogy hány magyar van aki külföldön milliomos. :) Ha kínaiakról van szó akkor annak még jobban örülök mert imádom őket :D
2010. márc. 5. 21:09
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Enyhe túlzásnak tartom azt, hogy idejön egy külföldi és pár év múlva luxusautóval járkál. Magyarország nem a tipikus "nyugat" és "bevándorlóparadicsom", mint Ausztria, Anglia, stb. Kirívó esetek mindenhol előfordulhatnak, ilyenkor az ember vagy nagyon ügyes vagy nagyon sokat lopott :D

Egyébként már, hogy a fenébe idegesítene? Az a szegény vietnámi vagy bárki, csak a jobb élet reményében jött ide, kik vagyunk mi, hogy gátakat szabjunk a boldogulásukhoz. Sok magyar dolgozik külföldön, jó kereset mellett, nem esne jól ha őket is kidobnák.

2010. márc. 5. 21:14
 10/21 anonim ***** válasza:
84%
Soros is biztos kurv*ra idegesíti az amcsikat :D
2010. márc. 5. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!