Meddig fog tartani ez a Facebook-őrület?
Figyelt kérdés
Én 2008-ban regisztráltam,de csak két és fél éve használom.Egyik barátom mondta akkor,hogy neki sosem lesz fészbúkja,nem értettem miért mondja ezt.Most két hete letöröltem mindent a profilomról,és nem osztok meg semmit.Az is idegesít ha látom a többiek hülyeségeit.A politikai tartalmú posztok hidegen hagynak.A humor még csak valahogy elmegy.Ja és utálom Zuckerberget,nézni sem birom azt a pride-os zs. fejét.Ezek fogják irányítani a világot?Ezzel az ócska vásári bóvli közösségi oldalnak hívott kultúra temetővel?És ti meg veszitek az ájfont és mást sem tudtok csak nyomkodni az érintőképernyőt?Hát mint a majmok,olyanok lettek az emberek esküszöm.Könyvet kézbe venni az meg milyen már,nem?2015. júl. 21. 07:40
11/12 anonim válasza:
Már nem fog valami sokáig :D Alig raknak fel pár postot, most az új a 'viber' meg az 'instagram'.
12/12 anonim válasza:
Ja meg a másik, hogy igaza volt az egyik hozzá szólónak, a csoport létrehozása hasznos, mi legtöbbször azt puskázásra szoktuk használni, hogy a többi megmondja a választ :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!