Meddig fog tartani ez a Facebook-őrület?
Először is nyugodjál meg :)
Engem is idegesítenek mások hülyeségei, de lehet blokkolni őket. :D
Arra kell használni, amire való: kapcsolattartásra és jó nők szexi képeinek nézegetésére. Ennyi :D
Lehet a facebookot is rendeltetésszerűen használni. Csak a sok magányos 40-es anyuka, a 10-14 éves magát felnőttnek és gyönyörűnek képzelő tinilány azt hiszi, hogy azért mert feltesznek egy okos idézetet, vagy naponta töltenek fel új cicikidobós, csücsöri szájú fotót, majd sokkal boldogabbak lesznek és a középpontba kerülhetnek. Nem beszélve a sok okos mindenhez értő politizáló egyénekről, akik a monitor előtt ülve azt gondolják megváltják a világot a sok badarsággal amit összehordanak.
Én speciel csak üzenetküldésre használom. Ingyen van, beszélhetek bárhol bármikor (mobilnettel) a barátaimmal, ami nekem különösen fontos nyáron mivel ilyenkor hazaköltözünk a koliból és mindenki az országkülönböző pontján él. Ezenkívül jó funkció a csoport létrehozás, ami suli szempontjából sok mindent megkönnyít, vagy csak a haverokkal barmolunk közösen egy beszélgetésben.
Kb 3 éves a profilképem amit felraktam, és kb a 4 év alatt 3x töltöttem fel képet, és kb 6x ha megosztottam zenét, vagy valaki másnak az idővonalán valami szívatást.
Engem is felcsesz a sok idézet, okoskodás közben meg semmi nem úgy van a való életben, de van követés leállítása gomb, illetve ismerős törlése, tiltása. Pont valamelyik nap kezdtem el kitörölgetni egy rakat ismerőst és lényegében csak azokat hagytam akivel mindennap vagy gyakran beszélek. Nem lesz senki attól menőbb, hogy 1000 ismerőse van, aztán abból jó ha valóban ismer 50-et, akivel még köszönőviszonyban is van.
A Facebook olyan számítógépes virus, mely a gépeket nem, csak az embereket fertőzi meg, ennek következtében a megfertőzöttek agysejtjei pusztulnak.
.
Ebből következik: mindaddig, amíg lesznek emberek, akik azt hiszik, annyi agysejtjük van, hogy örökké kitart, a Facebook virágozni fog!
Miért nem törlöd magadat, vagy deaktiválod ideiglenesen a fiókodat?
Én sem szeretem, bár nem amiatt, amiket te felsoroltál, hanem mert idegesítenek az ottani emberek posztjai, meg amúgy is ritkán járok már fel, mert inkább Instagramra és Twitterre esik a választásom, ha már közösségi médiáról van szó, emiatt fel is függesztettem a fiókomat.
First world problems...
Amúgy ki kényszerít rá, hogy használd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!