Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire "gáz" ha...

Szerintetek mennyire "gáz" ha valaki 13 évesen Tűz és jég dalát olvas és breaking badet néz?

Figyelt kérdés
Mit gondolnátok ha pl meglátnátok egy ilyen korú fiút miközben a királyok csatáját olvassa?

2015. júl. 20. 01:25
 1/9 anonim ***** válasza:
55%
Azt gondolnám, hogy vajon elég érett-e hozzá, megérti-e a politikát, illetve nem zavarja-e össze a szexualitás, vérfertőzés, gyilkolás és árulás ilyen realisztikus ábrázolása. Ha megfelel ezeknek 13 évesen, akkor le a kalappal :)
2015. júl. 20. 02:15
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem az lep meg hogy olvas! :) Olvasni meg jó! Nem usmerem amit írtál, de ha szereted, akkor nem kell foglalkozni másokkal.
2015. júl. 20. 04:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Alapból egy jó ponttal indul. :)
2015. júl. 20. 05:29
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
A Tűz és jég dala irodalmi minőségét tekintve egy rakás szar.
2015. júl. 20. 07:08
 5/9 anonim válasza:
100%
#4-es kifejtenéd bővebben, szerinted miért rakás sz@r? Lehet, hogy nem a te ízlésed szerint vannak megírva, de ócsárolni akkor sem kéne, mivel egy közkedvelt bestseller-ről van szó, amit okkal szeret az olvasó közönség.
2015. júl. 20. 10:47
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolnám, hogy végre egy tizenéves, aki a kezébe vesz egy könyvet, nem csak a Face-en lóg egész nap.
2015. júl. 20. 19:09
 7/9 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem rohadtul senkit nem érdekel.
2015. júl. 21. 01:02
 8/9 anonim ***** válasza:

Én is 13 évesen kezdtem olvasni :D Breaking Bad-et viszont csak idén pótoltam be. Sztem tök jó

17/F

2015. júl. 24. 14:45
 9/9 anonim ***** válasza:

"Mit gondolnátok ha pl meglátnátok egy ilyen korú fiút miközben a királyok csatáját olvassa?"

Pont eme részét olvasom Martin remekművének, nemrég betöltve a 14. évemet. Semmi kivetnivalót nem találok a fent említettekben, ha nem érzel kényszert egyik testvéreddel való közösülésre. Én személy szerint levideózott műtéteket nézek, nem Breaking Bad-et, s mentálisan teljesen épnek érzem magam. ☺

L

2015. júl. 27. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!