Őszintén! Ciki 20 évesen Twilightot, new moont, eclipse-et illetve breaking dawnt olvasni?
teljes szivből rühellem a Twilight-to (legalábbis a filmeket), a könyveket nem olvastam de biztosan jobb lehet mint a film.
A kérdésed eléggé furcsa... egyrészt te komolyan aképpen választasz magadnak pihentető elfoglaltságot h. mi a trendi? nebasszámáfel, már bocs :D
Én 25/F létemre a Harry Potter könyveket javaslom annak aki még nem olvasta, pedig mennyien kritizálják, ekkor egy kérdéssel elintézem; olvastad már? nem... akkormeg...
Ciki e olvasni? ha nem olvasod el, akkor hogyan alkotsz róla véleményt?
Ha őszinte választ akarsz, akkor én nagyon csodálkozom, hogy 20 évesen valakinek még ez a problémája, hogy mit gondol róla a másik, ha elolvas egy könyvet. Nehogy már ez alapján döntsd el, hogy NEKED mi tetszik. Ha szereted, olvasd, hirdetni meg nem muszáj, de cikinek érezni kissé gyerekes dolog.
Örülj neki, hogy te még olvasol és érdekel valami, nem úgy, mint sok más embert, aki könyvet sem vesz a kezébe.
Hát ez például eléggé furaXD Egy tökéletesen felépített korszakalkotó mű nem tetszik,egy logikátlan maszlag meg igen...
Hát ízlések és pofonok...
Szerintem egy könyv nincs korhoz kötve.
Ne azt nézd, hogy milyen korosztálynak ajánlják hanem azt, hogy neked tetszik-e vagy nem.
miért lenne ciki? Ha az ilyesmit szereted akkor nem ciki. Én máshoz vagyok szokva (Stephen King, Dean R Koontz például).
Tehát én az Alkonyat sorozatból az elsőt kezdtem el olvasni , de még a feléig sem jutottam el, mert untam...de ez csak azért van mert én máshoz szoktam. Nem köt le a nyál annyira. Ennyi. Ettől még nem ciki ha valaki ezt olvassa.
elárulom neked, hogy én Vonaton ülő pasit is láttam már Alkonyatot olvasni:)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!