A mai fiatalok miért használják azt a sz*r olvashatattlan irást az interneten? Azt hiszik hogy ez a menő? A fényképező szokásaikat már ismerem.
2010. márc. 5. 17:05
11/23 anonim válasza:
Már nekem is elegem van ebből a sok msn-es b***lásból, már elég okszor írtam az oldalon, hogy nem lenne rossz megtanulni írni, de mindig leoltottak, szóval én már belesz*rok. Én nem írok úgy, mint a többi divatb**i, nem dísznek van a helyesírás.
12/23 anonim válasza:
Ha már nagyon kekeckedünk, a kérdező helyesírásában is lenne némi javítgatnivaló....
13/23 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy minden érának meg voltak a maga hülyeségei,sajnos a mai rohanó világban hogy akarnánk elvárni a fiataloktól, hogy pár száz évvel ezelőtti diák módjára írjanak. Hiszen az internet pont a sebességről szól, valahogy igazodni kell hozzá. Mellesleg aki a napi szart nézi, annak sincs jobb dolga, mint az interneten szörfözni, és nem lehet több 25 évesnél, illetve nem hiszem, hogy az ő "fiatalkorában" nem követett el baromságokat. Előbb utóbb kinövik, mindennek van egy korszaka, divatja. Már a kora középkorban keletkeztek latin nyelven íródott feljegyzések, miszerint az adott kor öregebbjei szidják a fiatalabbakat. Szerintem ez tök ártalmatlan. Arra igyekezzünk inkább fiataljainkat megtanítani, hogy az internet nyelv mellett tudjon egy másik nyelvet is érteni illetve használni: az igazi, gyönyörű magyart. Ez pedig a szülők, a tanárok,illetve az idősebbek feladata, akik szidják a mai fiatalokat, de talán el kéne gondolkozni, hogy miért is olyanok, amilyenek. Mert unatkoznak, ez egy fő ok! Láttam már olyan párttagot, mely hirdette a magyarság megmentését,a szép magyar nyelv továbbvitelét, és nem tudott helyesen írni, illetve nem ismerte nagy magyarjaink életműveit!! Így hogyan szeretnénk megőrizni magyarságunk? Nem elég csak magyar ÁLLAMPOLGÁRSÁGÚ embernek lenni! (egyébként független vagyok,még mielőtt bekategorizálnának valahova...) 18/L
14/23 anonim válasza:
most nem értem mi azzal a baj,ha valaki rövidít.
sőt egyre elterjedtebb ez a beszédforma a felnőttek körében is,sokszor a tanáraim véletlenül úgy irják le a táblára a szavakat,mint mi:P
gondolom sok volt kicsit neki az msn:D
16 F
15/23 anonim válasza:
sztem debil, és retardált mki aki rövidit
16/23 anonim válasza:
nyilván nem így írnak azok akiknek van agyuk hivatalos dolgokat, vagy kézzel...msnen meg mi a f*sz közöd van hozzá h ki hogy ír? ne nézd b+ ha nem TECCIK..jézusom ez is helytelen:O és? sokkal kényelmesebb..én sem kérdezem mi a gciért vagy otthon mackó nadrágba, mert lehet kényelmesebb mint az ünneplő nacid...
17/23 anonim válasza:
Egyébként te olyan szavakat használ mint a nagymamád? Úgy írtál általánosban ahogy ők? Azt nem veszitek észre, hogy minden generációnál változik...a begyöpösödött nyomorékokat meg zavarja, hát ez ilyen..akaszd fel magad, ha nem bírod már!
18/23 anonim válasza:
nem vagyok menő és nem is akarok annak tűnni, nem csinálok hülye képeket és msn-en is arial betűtípussal írok, mindössze rövidítek. nem húzott fel, csak azért nem kéne degenerált fajnak titulálni azokat akik nem olyan szentségesen tökéletesek mint ő. az első válaszoló voltam, amúgy kitűnő tanuló vagyok, osztályban az egyik legjobb helyesírással. köszöntem
19/23 anonim válasza:
"nem vagyok menő és nem is akarok annak tűnni, nem csinálok hülye képeket és msn-en is arial betűtípussal írok"
ez ugy kezdődött mint a soproni reklám XD
20/23 anonim válasza:
látom a lényeget sikerült leszűrnöd.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!