Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Bagoly mint okkult szimbólum....

Bagoly mint okkult szimbólum. Na de mikortól számít annak?

Figyelt kérdés

Ugyebár manapság nagyon elterjedte az okkult szimbólumok.. egy szem, piramis háromszögben mindenfelé, a baglyok.. (és még sorolhatnám)

Az lenne a kérdésem, hogy mégis mikortól számít okkult szimbólumnak a bagoly? Mert van ilyen állat is.. Van még egy alig használt szép, de baglyos felsőm. Egy jó nagy bagoly van kirakva csillámból a felsőmre, és a szemei is ilyen kerek szemek.. vajon ez már szimbólumnak számít? Mert a háromszögben lévő szem, meg hasonló szimbólumok egyértelműek.. viszont a bagoly-mint egy normálisa állat.. így nem tudom.

Kérem csak azok válaszoljanak, akik hisznek ebben.

2015. júl. 14. 20:23
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
17/18-as vagyok. Értem, mire gondolsz, de azért az életben mindenféle emberekkel találkozol. Nem csak olyanokkal, akiktől ezt kérdezed Így hát láthatod, hogy az emberek jelentős része nem gondolna rosszra.
2015. júl. 15. 23:10
 22/22 ilisevics válasza:
Szerintem ha ez ekkora dilemmát okoz benned, mert vannak kételyeid a bagollyal szemben inkább ne hord. Nekem egyik "testvérem" mondta, hogy manapság a nagyot a halálfej helyett teszik a dolgokra mert így jobban elathatóak. De igazad van a legjobb ha Isten vezetésére biztos magad, és tőle vársz választ, segítséget. :)
2017. máj. 17. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!