Mit csináljak? A barátnőm közölte hogy 1 évre kimegy
az USA-ba!
Figyelt kérdés
Ma mondta meg a barátnőm, hogy a jövő tanévet már ott kezdi el és aztán visszajön ugyan, de nem akar osztályozóvizsgát tenni, így eggyel alattunk fog járni. Nagyon kiborultam! Olyan váratlanul ért ez az egész! Négyen vagyunk barátnők, de mindig is őt éreztem magamhoz a legközelebbnek. Most pedig totál összeomlottam. 1 évig csak e-mail és utána nem akar visszajönni? Megértem, hogy ez számára nagy lehetőség, de miért nem akar visszajönni aztán az osztályunkba? Segítenénk neki és akkor simán levizsgázhatna az anyagból és velünk járhatna tovább! Nagyon kivagyok? Hogyan győzzem meg? Vagy mit tegyek?
Kívánj minden jót neki. Ha tényleg a barátnőd, ne a saját érdekeidet tartsd szemed előtt. Ami neked jó, az nem biztosan a legmegfelelőbb neki. Vedd tudomásul. Ez legyen a legnagyobb csapás az életedben.
2010. márc. 4. 17:38
3/19 anonim válasza:
Èn is voltam kint egy évre, igaz 19 voltam, a barátnöim megzuhantak, de állandáon írtak, telefonáltunk és mikor haza jöttem vártak. szuper volt. de elfelejtettek. ök jártak bulizni, engem meg sehova nem hívtak, aztán egyszer kiakadtam és elmondtam nekik hogy úgy érzem elfelejtettek, aztán minden megváltozott, ugyan úgy hívtak mint régen.
2010. márc. 4. 17:39
4/19 anonim válasza:
Szerintem attól nem omlik össze a világ hogy nem egy osztályba fogtok járni. Amúgy sem órán kell barátkozni...
2010. márc. 4. 17:45
5/19 A kérdező kommentje:
Szóval támogassam. Oké. Én is érzem, hogy ez ahelyes és eszemben sincs visszatartani, csak nagyon rossz. El fog valaha múlni ez a fájdalom?
2010. márc. 4. 17:45
6/19 anonim válasza:
Ez egy óriási lehetőség neki!!!
Tartsd a kapcsolatot vele és ha kint tud maradni akkor lehet neked is tud majd segiteni kijutna ha érdekel USA!!
USA ba nagyon nehéz kijutni!!! Élni kell a lehetőséggel!!
2010. márc. 4. 17:47
7/19 anonim válasza:
Persze hogy elmúlik ez a fájdalom. Nem siránkozni kell, hanem minél több lehetőséget találni a kapcsolattartásra és attól sem áll meg a világ, hogy majd egy évvrel alattad fog járni. Ugyanúgy találkozhattok majd szünetben, suli után, hétvégente, nyáron. Amíg meg külföldön van, beszélhettek MSN-en, skype-on videóhívás, telefonálhattok. Ez egy hatalmas lehetőség. Ne győzködd őt, ne légy önző. Majd ő eldönti mi a jó neki.
2010. márc. 4. 17:49
8/19 A kérdező kommentje:
Jó, hát ti teljesen bunkók vagytok. Abszolút nem érzitek át a helyzetet és k.rvára nem vagyok önző már nem azért, de nem ez volt a kérdés. Jó lenne ha arra válaszolnátok, bár eddig ezt senki sem tette meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!