Hogy lehet felnyitni azokat a hirdetőtáblákat amik pl a 4-6-os megállóiban vannak?
Ha elveszed a tulaj tudta nélkül, az!
Milyen plakát hogy ennyire fontos?
Ha beszarok az arcodba kenem : P
Tökéletes példát hoztál fel.Nem mindegy hogy egy abc-ből emelek el egy csokit vagy egy egész intézmény tulajdonát veszem el ami egy gyönyörű perrel jár.Duplán kenem az arcodba ;)
Másiknak: gondoltam hogy "nem túl szép dolog" de ha ekkora hűhót vonzz maga után akkor inkább próbálkozok még jó ideig.Egy múzeum plakátja lenne egyébként, az eredetiből nem tudok venni kitudja hány 10ezrekért de egy plakátért simán kifizetnék azért pár ezret de igen bunkón le lettem pattintva hogy "csak mert és kész".Nem szeretem ha valamire nincs jó indok hanem "csak mert".Legalább ha újrafelhasználják vagy valami azt mondom oké de így?Beteszik egy raktárba és ülnek rajta.
Ha ott is ilyen stílusban kérted, akkor nem csoda, hogy nem kaptad meg... kend annak az arcába, aki nem mondta neked soha, hogy az ilyen lopás és ezt tőlem kellett megtudnod:)
Pár éve nagyon szerettem volna egy plakátot, bemnetem, NORMÁLIS stílusban kértem és érdekes módon megkaptam. Lehet hogy a stíluson van a lényeg...
"Nem mindegy hogy egy abc-ből emelek el egy csokit vagy egy egész intézmény tulajdonát veszem el ami egy gyönyörű perrel jár."
Mi van? Hogy jön ide egy intézmény? Az erkölcsidben benne lesz a rongálás meg a lopás, de nyugodtan...
ha egy buszmegállóban, vgay villamos megállóban speciálisan elheylezett plakátot akarsz ilywtén móndon megszerezni az rongálás és lopás. Csak meg ne lásonn valaki.
Nem tudnád a muzeumon kersztül megszerezni? Illetve tudd meg ki az aki kihlyezi ezeket a plakátokaté s maikor cserélik kérd egyszerűen el. Ennyi. Le vagy pattintva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!