Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az alábbi...

Mit gondoltok az alábbi általam kreált mondásról? Van benne logika?

Figyelt kérdés
Ha meg akarod tudni, fejlett-e egy társadalom, nézd meg, jól bánik-e a melegekkel!

2015. júl. 6. 22:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
88%
Ha meg akarod tudni, fejlett-e egy társadalom, nézd meg, mennyi focistadiont építenek 4 évente.
2015. júl. 6. 23:26
 12/20 anonim ***** válasza:
82%

En ezzel teljesen egyet ertek. Ha egy tarsadalom megturi a melegeket az fejletlen.

Nem ezt a valaszt akartad hallani ugye? Lehet lepontozni.

Meg valami, az hogy ez napirendi kerdes, az a melegeknek koszonheto, mert a normalis emberek nagy ivben sz@rjak le hova tartozol. Ha ezen jar az agyad, akkor TE nem tudsz beilleszkedni egy tarsadalomba sem.

2015. júl. 6. 23:33
 13/20 anonim válasza:
Ha meg akarod tudni, fejlett-e egy társadalom, nézd meg, szerelnek-e Wartburgot, és isznak-e közben pálinkát.
2015. júl. 7. 00:37
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

Én inkább úgy mondanám, hogy a jóléti társadalmak jobban elfogadjak a melegeket.

Pl nyugat vs kelet Európa. Nyugaton lassan mindenhol van meleghazassag, keleten ne is álmodj róla.

Nyugaton viszonylag elég jó az élet, itt keleten meg qvara nem.

2015. júl. 7. 16:15
 15/20 anonim válasza:
0%
Egyiptomban dolgoztam tavaly nyáron... számomra elég megdöbbentő volt, hogy ott a férfi férivel való szexuális kapcsolata olyan természetes, mint az, hogy reggel reggelizünk... Ez a vallásuk miatt alakult ki, mert csak akkor szexelhetnek nővel, ha gyereket nemzenek és csak házasság után... Fiatal korukban persze "gyakorolnak" egymáson a fiúk, aztán ez megszokottá válik... Nem vagyok benne biztos, hogy attól, hogy pasikkal csinálják, melegek is - kérdés az, hogy mikor számít valaki melegnek, ha férfiként szerelmes férfiakba és vonzódik hozzájuk, vagy akkor is, ha ezt a vágyát rajtuk éli ki, mert nőkkel nem mindig lehet...?
2015. júl. 7. 19:54
 16/20 anonim válasza:
38%
Előző vagyok, a lényeg lemaradt: szerintem ez nem minden országra húzható rá, de van benne némi igazság...
2015. júl. 7. 19:56
 17/20 anonim ***** válasza:
46%

Szánalmasa megmásítottad azt az idézetet, hogy "Ha meg akarod tudni, milyen egy társadalom, nézd meg, hogy bánnak a másként gondolkodókkal."

Ez az idézet eddig korrekt, ti is lehomofóboztok mindenki aki ellenzi, ohgy meztelenül csókolózzatok az utcán háromévesek előtt. Semmi tolerancia nincs bennetek, mindektit gyűlöltök, lepontoztok itt a gyakorikerdesek.hu-n is aki kritizáli a romlott, társadalombontó törekvéseiteket.

Visszatérve, ez az idézet maximum csak azt mutatja meg, hogy az adott társadalom mennyi idő múlva fog kihalni és árasszák el a menekültek.

2015. júl. 13. 21:02
 18/20 anonim ***** válasza:

ez teljesen korrekt, nem te vagy az első, akinek ez eszébe jut, ezt a kérdést már sokan és régóta vizsgálták.

ha megnézed a googlin, találsz grafikonokat, ahol szépen látszik, hogy a homofób országok ott csoportosulnak a szegény országok között:

[link]

2015. júl. 13. 21:10
 19/20 anonim ***** válasza:

Tényleg nagyon fejlettek lehetnek a zambiai és pápua új-guinea-i törzsek.

[link]

Továbbá Dubai és Katar is nagyon szegény ország lehet...

2015. júl. 14. 10:38
 20/20 anonim válasza:

Hát barátom, ez egy kicsit sántít. Értem én a megközelítést, de mindjárt mondok is egy ellenpéldát...

Dubai... Igen, baromi gazdag város, az emberek java része (és most nem az indiai építőmunkásokra gondolok) átlag életszínvonal felett él.

De a homoszexualitás büntetendő, kirívó esetben halál is járhat érte. Ugyanúgy alkoholt sem ihatsz akárhogy de nem ám... Csak és kizárólag bizonyos üzletekben lehet kapni, és otthonra is csak engedéllyel viheted.... Az már más kérdés, hogy ismerősömhöz átjártak az arab csajok, és ott piáztak :D szóval sántít a dolog :D a saját szabályaikat sem mindig úgy tartják be ahogy kell, meg azért híába van a zéró drogtolerancia dubai-ban, azért hidd el, hogy van ott kereslet a drogra is...

Szóval summa summárum, a kettő nem feltétlenül függ össze. JÓ nézheted Amerikát vagy Londont, fejlett társadalmak, és Oroszországhoz képest tálcán hordozzák a melegeket, de nem azért mert fejlett társadalmak, hanem máms okokból... Ilyen egyszerű...

HOrváth R.

25 F meleg

2015. júl. 14. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!