Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A nyugdíjasok miért sietnek?

A nyugdíjasok miért sietnek?

Figyelt kérdés

Ha reggel megyek a boltba munka előtt, akkor tele van nyugdíjassal, akik nagyon sietnek, nyomulnak, durakodnak és türelmetlenkednek. A pénztárnál előre mennének, mert ők sietnek. Ti nem vettétek észre?

Ha én nem sietek a munkába menet, akkor ők miért?

És miért türelmetlenek? És egyébként mi a bajuk az élettel?

2010. márc. 3. 09:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nem leszek ilyen :P Sőt, a mai nyugdíjasok közül sem mindenki ilyen. Vannak ilyenek is, meg vannak normálisak is.
2010. márc. 3. 10:04
 12/16 anonim ***** válasza:
93%
Engem az szomorít, hogy ezeket még engedik szavazni is :(
2010. márc. 3. 10:27
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit bűntudatom van nekem is amiatt, hogy így gondolok a nyugdíjasokra, master szakon majd gerontológiát szeretnék tanulni, hátha meg fog változni a véleményem.

Különben tényleg szörnyű, hogy néha mit művelnek, mintha az SZTK-ba vagy a piacra csak 8-ra lehetne bejárni. Aki dolgozni, vagy iskolába megy, az biztos ráér... Ma reggel, hogy valami gond volt a 3-as metróval és állt a tömeg a peronokon, hozzám is odajött egy nyugdíjas néni, hogy "Mi történt, mi történt?" Megnéztem volna a reakcióját, ha azt mondtam volna, hogy "Kisiklott egy nyugdíjasokkal teli szerelvény, mind a Lehel piacra siettek."

A másik meg az, aki nyugdíj mellett még dolgozik is! Hát basszus! Vagy örüljön, hogy végre nyugdíjas (aki végigdolgozta az életét, az már alig várja, de aki csak egy hivatalban hereverézett, az persze örül a lehetőségnek), vagy csak a fizetéséért dolgozzon, ne a kettőért együtt! Így nekem nem lesz soha se munkám, se fizetésem!

2010. márc. 3. 16:08
 14/16 A kérdező kommentje:
Ráérő nyugdíjas ritka mint a fehér holló.
2010. márc. 3. 16:25
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem havonta orvosi ellenőrzésre kell járnom, ma is ott voltam, siettem volna utána a fősulira. Elég sokan voltak, de persze teljes nyugalommal beállt elém egy kedves öreg bácsi. Bőszen hangoztatta, hogy ő csak receptet íratni jön. Nem mintha én nem azért mentem volna... Persze én ráérek, ugye 3 alkalmat lehet hiányozni fél év alatt. Na bement, bent volt vagy negyed óráig, majd kitotyog, kérdi a feleségét, hogy "milyen gyógyszert is szedek?" Majd mami is megy, be a dokihoz, ELŐTTEM, hogy x, meg y, jaj, vagy nem is?!! Hát én azt hittem, sikítani fogok. Ha már receptért megy be, és fogalma nincs, milyen gyógyszert szed, miért nem bírja felírni?? De most tényleg, miért?!
2010. márc. 3. 20:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Nálunk szabályszerűen lincshangulat alakul ki ha, bemegyek az orvoshoz a receptért, és bekopogok, nem hogy kivárnám a soromat, kifelé már sietnem kell mert félek még megvernek a botjaikkal, és még tiszteljem is őket?! na azt leshetik.
2010. márc. 26. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!