Mi értelme van a sok "privátban leírom" meg "képet privátban küldök" kérdésnek?
Figyelt kérdés
Ha úgyis mindenkinek leírja meg elküldi az illető, akkor nem lenne egyszerűbb akkor egyszer leírnia/belinkelnie, amikor a kérdést kiírja? Miért nekünk kell kuncsorognunk érte? És a kérdezőnek miért jobb az, hogy mindenkinek egyenként küldi el ahelyett, hogy egyszer kiírná és rögtön kapná rá a válaszokat? Tudom, ha nem tetszik, ne írjak neki választ. Nem is szoktam, csak a logikát nem látom benne, mi értelme van így kiírni egy kérdést.2015. jún. 30. 21:53
1/4 anonim válasza:
és egy ilyen kérdést most komolyan kiírsz egy (ilyen) oldlra?
2/4 anonim válasza:
Szerintem csak figyelemfelkeltés, mint a "nehogy valaki rám ismerjen". Azt sem értem, miért van egy anonim oldalon ennyi "az ismerősöm így meg úgy"-kérdés, amikor mindannyian tudjuk, hogy a kérdező saját magáról ír.
3/4 anonim válasza:
Nem értem én sem hogy ez mire jó. Nekem meg állandóan jönnek a privát üzenetek egy-egy kommentemre, hogy fejtsem ki bővebben a véleményem például.
4/4 anonim válasza:
majd privátban elmondom mi értelme van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!