Idősebbek egy fiatal kezében drágább okostelefon láttán miért jegyzik meg gyakran "Minek neked ilyen okostelefon, úgysem használod ki"?
Valóban nem kell egy átlag felhasználónak Galaxy S6 vagy iPhone, böngészésre, emailezésre minek? (Játékra tabletet kell venni)
Hacsak az illetönek nem célja TeamViewer-en keresztül Crysis 3-at tolni, (:D) nem kell atomerőmű!
Ezeket a sorokat egy alcatel ot 991-ről írom...
Különböztessünk meg két dolgot.
1. Egy eszköz sokféle célra használható, és ha azt azért vettem, mert azokat a funkcióit használom,amik éppen ezen a legjobbak, akkor célszerűen választottam. Ha divatból vettem, a lehetőségei töredékét használom ki, ráadásul,amire használom,arra van jobb eszköz,akkor joggal vethető fel "minek az neked".
2. Az okostelefon ma éppen az a termék, ahol az üzleti reklámcél sokszor lényegesen fontosabb, mint a funkció. Sok terméket ruháznak fel haszontalan, vagy a széles felhasználói réteg zöme által soha nem használt funkciókkal, csak mert trendi. Acél éppen a trendiség és nem a használat. Ez olyan üzleti cél,aminek sokan bedőlnek, és náluk is jogos a kérdés, "minek az neked".
Mert köcsögök, irigyek. Ők azok, akik itt azt hangoztatják, hogy minek neked az, az én időmben telefon se volt, mégis túléltük.
Semmi közük hozzá kinek milyen telefonja van. Az más kérdés, hogy a többségnek tényleg nincs szüksége csúcstelefonokra, de hát ha megengedheti magának, akkor hadd vegyen olyat, amilyet akar.
Hetesnél a pont...
azt a fiatal húszéves lányt nem merik megkérdezni, honnan van a nevén levő merci terepjáró, vagy a húsz éves aranyifjúnak a 7-es BMW? megasztán mi is az a drágább okosteló..mert szerintem a kétszáz feleti már picit húzós, de alatta? a drága telefonnál nem fordulhat nagyon elő, hogy nincs rajta valamilyen lehetőség, vagy nem tudod letölteni, mert nem fér el, vagy a szoftver nem kezeli.
Nálunk csúcsgépek vannak, és még senki nem kérdeezte, minek...csak az arcokon látni némi sárga foltot...
van, osz jónapot. a viág ilyen.
egyébként a sötétség az irigység szülője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!