Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az Amerikai Egyesült Államok...

Elsa kérdése:

Az Amerikai Egyesült Államok mind az 50 államában engedélyezik a homoszexuálisok házasságát. Ez korszakformáló, mi több: korszakzáró jelentőségű esemény az emberiség történelmében. Jól gondolom?

Figyelt kérdés
[link]

2015. jún. 29. 20:36
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Engem érdekel minden válasz.

Nem gondolom, hogy a cikk fertő lenne, sőt. De szívesen olvasom az ellenindokot is.

Azért vélem korszakformálónak, mert megváltozik a társadalom alapstruktúrája és megsokasodnak a gyógyíthatatlan betegségek is, valamint az erőszak terjedni fog hatalmas léptekkel tovább.

2015. jún. 30. 11:39
 12/16 anonim válasza:
100%

Én nem értek egyet a cikkel, bár tény, hogy nem is hiszek abban az Istenben, amiről a cikk ír.

A Világon annyival nagyobb bűnök is vannak, mint a homoszexualitás. Ez nem egy eldöntendő dolog, hogy valaki meleg lesz vagy nem. Ezzel együtt születnek az emberek.

Az összefüggést pedig nem teljesen értem, hogy miért lenne több a gyógyíthatatlan betegség és az erőszak.

Az amerikai döntés pedig szerintem is korszakalkotó, csak én más oldalról gondolom annak. Egyrészt ez nem csak a homoszexuálisok jogainak a kérdését érinti, hanem minden ember jogait. Ugyanis itt emberi jogokról beszélünk,amit én személy szerint sokkal fontosabbnak tartok,mint egy olyan vallást,amelyik nem tart minden embert alapvetően azonos jogúnak és ezáltal bizonyos formában gyűlöletre uszít.

Történelmi jelentőségű volt Írország népszavazása is ebben a témában. Az,hogy az LMBTQ emberek azonos jogokat kapnak, mint mi, egy olyan folyamatot indíthat el, ami később sokkal több emberi jogi problémát is megoldhat. Ennek következtében pedig mi is egy boldogabb Világban élhetünk.

2015. júl. 2. 20:08
 13/16 A kérdező kommentje:

Az általad elképzelt szép, új világ pusztán illúzió, mert eleve nem számolsz azzal, amire az eszmefuttatásod elején rákérdeztél.

Igen, el fog terjedni hatalmas léptekkel az erőszak, olyannyira, hogy ellenőrizhetetlenné válik majd a korrupt igazságszolgáltatási rendszer miatt.

Ne felejtsd el, kérlek, hogy mindennek próbált ellenállni Kennedy elnök is, mígnem egy szép napon - idén lesz 52 éve augusztus 28-án -, a homoszexuális lobbi eltette láb alól.

Arról fogalmam sincs -egyelőre -, hogy Obamát hogy sikerült megfogniuk, de tény, hogy nem adtam volna neki Nobel díjat, ha engem kérdeznek.

Valamint az általad lefestett fikcióvilág egészségügyének egyik megoldhatatalan, súlyos terhe a gyilkos AIDS, amit az emberiség szintén a szexuálisan erősen deformálódott - most még emberi alakú - lényeknek tudhat be.

Azt pedig végképp csak a témát jól ismerők tudják, micsoda erőszak és fertő a homoszexuálisok belterjes világa: egyes felmérések szerint 500 partnerük van életük során és lelki terrort alkalmazva élik ki beteges vágyaikat.

Ilyeténképpen sem az iszlám, sem a katolikus perverzitástól nem különböznek, sőt: túlszárnyalják azt!

2015. júl. 3. 09:06
 14/16 anonim válasza:

"Van kis hazugság,nagy hazugság és a statisztika." ... szokták mondani, nem teljesen alaptalanul.

Nem tudom te kit számítasz a témát jól ismerőnek,de én azért annak tartom magam. És akárhogy nézem a helyzetet,attól,hogy a melegházasság legális,nem lesz több meleg. Aki eddig nem volt meleg, az ettől nem fog azzá válni. Aki pedig mégis ennek hatására vállalja fel, ő azelőtt is az volt,csak szenvedett attól, hogy elnyomja magában. Úgy gondolom, hogy amelegházasság engedélyezésével nem fog nőni az AIDS-es betegek száma,sőt. A melegeknek sincs több partnerük, mint a legtöbb nem házas heteronak. Ha viszont házasodhatnak, akkor azzal egyfajta elkötelezettséget vállalnak,ami azt jelenti náluk is, hogy monogám kapcsolatban élnek.

A statisztikákról pedig még annyit mondanék, hogy Magyarországon a munkanélküliségi ráta (ami szintén statisztikai adat) jelenleg 7,1%, amivel a rangsor első felében vagyunk az uniós országok között... Ez akkor azt jelentené, hogy nálunk szinte nincsenek is munkanélküliek?

2015. júl. 3. 12:19
 15/16 anonim ***** válasza:
A cikk nagyon ostoba.
2015. júl. 30. 23:47
 16/16 anonim válasza:
26%
Már ebből is 'divatot' csinálnak. Felvállalja az illető hogy ő 'más', kit érdekel? Egyenesen undorító!
2015. szept. 4. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!