Szerintetek menjek a táborba?
Egy egy hetes tàborról van szó,és úgy érzem honvàgyam lenne.Félek attól is,hogy a csapatjàtèkoknàl nem foglalkoznànak velem,mert én lennèk az egyedüli aki másik iskolàból jött,ugyanis egy gyerek lebetegedett és helyette mehetnèk.Az a baj,hogy nagyon szerény vagyok,nem beszélek sokat és félek,hogy kiközösítenènek. Egy lányt ismerek,akivel jóban is vagyok,de fèlek azoktòl amiket leírtam.
Mit csinàljak, szeretnèk menni,de közbe mégis meggondolom magam?
Hát igen, előfordulhat, a kiközösítés. és akkor lesz egy rossz gyerekkori élményed. Van, hogy megérzik a félelmet, és akkor jobban rádszállnak. De lehet, hogy jók a szervezők, észrevennék, és nem hagynák. Kérdés, miféle tábor. Kérdés az is, hogy el tudnád-e viselni az egyhetes bántást rosszabbik esetben. Nem vagyok senkid, hogy megmongjam/eldöntsem. Ha elég erősnek érzed magad, akkor menj, ki tudja, lehetnek még barátaid is onnan.
Talán valamelyik felnőttel lenne jó megismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!