Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek menjek a táborba?

Szerintetek menjek a táborba?

Figyelt kérdés

Egy egy hetes tàborról van szó,és úgy érzem honvàgyam lenne.Félek attól is,hogy a csapatjàtèkoknàl nem foglalkoznànak velem,mert én lennèk az egyedüli aki másik iskolàból jött,ugyanis egy gyerek lebetegedett és helyette mehetnèk.Az a baj,hogy nagyon szerény vagyok,nem beszélek sokat és félek,hogy kiközösítenènek. Egy lányt ismerek,akivel jóban is vagyok,de fèlek azoktòl amiket leírtam.

Mit csinàljak, szeretnèk menni,de közbe mégis meggondolom magam?

2015. jún. 20. 09:53
 1/1 anonim ***** válasza:

Hát igen, előfordulhat, a kiközösítés. és akkor lesz egy rossz gyerekkori élményed. Van, hogy megérzik a félelmet, és akkor jobban rádszállnak. De lehet, hogy jók a szervezők, észrevennék, és nem hagynák. Kérdés, miféle tábor. Kérdés az is, hogy el tudnád-e viselni az egyhetes bántást rosszabbik esetben. Nem vagyok senkid, hogy megmongjam/eldöntsem. Ha elég erősnek érzed magad, akkor menj, ki tudja, lehetnek még barátaid is onnan.

Talán valamelyik felnőttel lenne jó megismerkedni.

2015. jún. 20. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!