Mit tegyek hogy ne menjek a strandra?
Figyelt kérdés
A szüleim kényszeríteni akarnak hogy menjek a stranda, én nem akarok menni. Mit tegyek?2015. jún. 6. 22:49
1/12 anonim válasza:
Fogyj le!
Aztán elégedett leszel az alakoddal és máris Te akarsz strandra menni :)
2/12 anonim válasza:
Fogadd el, hogy az emberek nem értelmi fogyatékos csirkék, akiket párzásra programozott az univerzum, és máris kedved lesz együtt verni a vizet velük a tenyereddel.
4/12 anonim válasza:
Hát szerintem, ne fürgyéééé le!
1-es
5/12 anonim válasza:
És sem szeretk strandra járni. Mármint...minek pancsoljak abban a vízben, amibe más belepisál/belekakil? :S
6/12 anonim válasza:
Utolsó! Kikérem magamnak, én csak belepisilek, sose kakiltam még vízbe!!!!
8/12 anonim válasza:
Én is kikérem magamnak még sosem pisiltem vízbe, csak is szigorúan kakiltam, de az sem szándékos volt, mire észbe kaptam kijött a híg dolog. :D Ez van. :D -na jó nyilván vicc volt, direkt volt. :D Aztán alámerültem és elúsztam onnan. :DDDDDDDD
9/12 anonim válasza:
Legegyszerűbb, hogy megmondod, hogy nem akarsz menni. Helyette mondjuk felajánlhatod, hogy inkább valami mást csinálsz, amit ők szerettek volna, hogy megtegyél, de eddig te nem szántad rá magad. Akkor talán hamarabb békénhagynak. Mondjuk kitakarítasz, felásod a kertet vagy ilyesmi.
10/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok duci, csak szőrős a lábam és holnapra kell megtanulnom a walsi bárdokat
2015. jún. 7. 09:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!