Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hova menjek néptáncolni?

Hova menjek néptáncolni?

Figyelt kérdés
Már régebben tanultam (nép)táncolni, és most újra szeretném kezdeni.A legjobb lenne valami fiataloknak való csoport.Szerintetek hol érdemes megpróbálni?Ja,és lehetőleg Budapesten,esetleg valahol Pest megyében.

2015. máj. 28. 19:17
 1/1 anonim ***** válasza:

Üdv.

Próbálj meg néptáncegyütteseket keresni, tánccsoport, táncegyüttes, a weboldalaikat, facebook oldalaikat keresd, általában szeptembertől júniusig szokták nyomatni, én talán Békásmegyeren a Kincső néptáncegyüttesbe megyek, még én is határozatlan vagyok, hova menjek, ott van minden korosztály, Budakalászon is van és Szentendrén is. _Most csak azokat tudtam mondani, amik nekem közel vannak, remélem neked is.

2015. jún. 27. 03:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!