Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hova menjek egy éjszakára?

Hova menjek egy éjszakára?

Figyelt kérdés
Az van h jelenleg svájcban dolgozok ápolóként, csütörtökön mehetek haza, mert ezen a helyen nem kell már ápolás,intéztem az interneten keresztül egy részletre megvehető lakást, ahova költözni fogok, DE a problémám, hogy csütörtökön délután indulok innen el, és kb olyan éjjel 1 fél kettőkor fogok Magyarországon megérkezni, tehát csak másnap tudnám az új házba való beköltözést elintézni, de akkor mégis hol töltsem el azt az egy éjszakát másnap reggelig? van olyan panzió, szálló, amelyik befogadna ilyen későn? Pénzem az van, és amúgy is csak egy éjszakáról lenne szó, de nem tudom hogy ezt hogyan intézzem el, vagy hogyan oldjam meg, nem nagyon szeretném az utcán tölteni az éjszakát, meg nem is vagyok arra ugymond rászolulva, de mit tanácsolnátok, hova menjek érkezés után? Rokonok kizárva, mert meglehetösen messze laknak, barátok hááááát ha van rá egy mód akkor nem másképp szeretném megoldani, mert holott lenne olyan ismerösöm/barátom akivel megoldható lenne, de én nem szeretek így nagyon máshoz betolakodni, főleg az éjszaka közepén, tehát azt csak végszükség esetén. Tehát elképzelhető hogy van olyan panzió vagy ilyesmi ahova mehetek így akár hajnali kettőkor? Ti mit csinálnátok?

2014. máj. 27. 22:45
 1/4 anonim ***** válasza:
51%
A legtöbb szállodában ez megoldható, csak előre kell szólni.
2014. máj. 27. 23:05
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem menj baráthoz! szerintem jót tesz egy kapcsolatnak, ha kértek ilyeneket egymástól. mert maga az, hogy mersz kérni az is azt mutatja, hogy azt érzed jóban vagytok annyira.
2014. máj. 27. 23:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Erre van egy kitűnő találmány, úgy hívják, hogy "Hotel". A [link] címen beírod az adatokat, ajánl egy csomó szállodaszobát címmel, fényképekkel - kiválasztod ami megfelel árban, elhelyezkedésben (gondolom 30-40 euro nem fog földhöz vágni). Mehetsz éjjel 3-kor is, van éjszakás személyzet (recepciós), aki rendelkezésedre áll.
2014. máj. 28. 10:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Hívj fel egy panziót, vagy hotelt, beszéd meg a foglalást és az érkezésed pontos idejét!
2014. máj. 28. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!