Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondolsz a roma emberekről?

Mit gondolsz a roma emberekről?

Figyelt kérdés
Vannak ilyen származásu barátaitok? Miben tér el a két kultúra egymástól?
2015. jún. 15. 14:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az alja roma a cigány, kerüld el őket, semmire való sötét népség, golyót kéne adni a legtöbbnek, de a normálisabb réteg a roma. Ritka, mint a fehér holló, de azért van, ez is csak neveltetés kérdése. :D Ha feketébb, mint az átlag akkor nem szívesen megyek a közelébe, ha rasszizmus, ha nem, pont leszarom, elég sok elkeserítő esetről lehet hallani.
2015. jún. 15. 14:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Barátaim nincsenek, inkább csak ismerősök. Errefelé nem olyan vészesek mint máshol. Fiatalnak elég normálisak, viszont cseperedve azért ki üt a vér. Egy-kettőre mondanám én, hogy megbízok bennük.
2015. jún. 15. 14:29
 3/7 anonim ***** válasza:

Leginkább semmiben nem tér el.

Tlaán kicsit lendületesebben adják elő, de ennyi.

2015. jún. 15. 14:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én roma származású 27 éves férfi vagyok. Szerencsére, attól eltekintve, hogy ez a bőrszínemen is látszik, nem nagyon tapasztaltam, hogy elítélnének miatta.

Persze, van egy olyan réteg, ami eléggé szégyen, még számomra is, de azt gondolom, hogy rossz emberek vannak nem roma emberek között is.

2015. jún. 15. 14:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Persze! De más az arány.
2015. jún. 15. 14:53
 6/7 anonim ***** válasza:
36%

Semmit. Emberek.

A nácikat viszont mind utálom.

2015. jún. 15. 15:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem származást, viselkedést nézek.
2015. jún. 16. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!