Mitől van a homoszexuális férfiaknak az a jellegzetes viselkedésük?
Valahogy mindjárt fel lehet őket ismerni (öltözködés),de valahogy a legárulkodóbb a hangjuk és a beszédük.Szerintem nem mindig tudatosan viselkednek \'buzisan\',pl.a hangjuk olyan,és kész.Még a biszexuális haveromról is látszik,hogy van valami köze a pasikhoz....
Nektek mi a véleményetek erről?
semmitől, mert ez így nem igaz.
se az nem igaz, hogy a szerinted jellegzetes viselkedésűek mind azok lennének, sem az nem igaz, hogy mindenki aki az, annak jellegzetes a viselkedése.
gyakorlatilag a saját előítéleted csapdájában vagy, amikor azt gondolod, hogy a viselkedésből lehet következtetni a nemi irányultságra is.
Az, hogy néha bejön a dolog, azaz aki úgy viselkedik, az az is, még semmit nem jelent.
na sikerült kétszer ugyanazt leírnom...
nem mind aki homokos viselkedik jellegzetesen és nem minden jellegzetes viselkedésű homokos.
Nincsenek előítéletem,velem eddig mindig előfordult,pl.tegnap is,hogy meghallottam egy férfit beszélni,és később mondta az egyik ismerősöm,hogy tényleg buzi.Persze nem lehet minden esetben ez,de velem csak ilyen fordult elő.
Lehet,hogy a női hormonok miatt van,szerintem az a legértelmesebb válasz.
Szió! én nem mostanában, kb 10 éve voltam nagyon benne a meleg kozossegben (lany vagyok). Szerintem van egy "tipus", akire te gondolsz, de a meleg társadalom ennél árnyaltabb, vannak olyanok is, akikrol nem mondanad el.
(pl. azzal a tipussal, akit emlitettel, gyakran jó móka volt "játszani a heterókat" ( :)), míg a többi típussal ilyen eszembe se jutott).
Szóval szerintem nem érdemes általánosítani :)
(ja, én heteró vagyok, még bi vonal sincs bennem véletlenül sem :)) viszont ez tiz eve volt, és akkor még nemhogy nem volt divat melegnek lenni, hanem olyan hihetetlen buntudattal kuzdott nemelyik fiu, hogy volt, hogy ugy ereztem megszakad a szivem. mostmar kevesbe okoz traumat, sot, nagyon is elfogadott dolog, és a homofobok a "rosszfiuk", ezért az a réteg, amit irtal sokkal "bátrabban" mutatja meg magat.
öö..nem tudom mennyire volt értheto :)
A melegekben is ugyanolyan hormonok vannak, mint a heterókban.. ez bizonyítottan nem ettől függ.
Egyébként szerintem azért gondolod hogy minden melegnek jellegzetes a viselkedése, mert csak rajtuk veszed észre, hogy azok. Akik férfiasak, azokról eszedbe sem jut.. így tévesen azt gondolod hogy minden meleg jellegzetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!