A Mensa tagok befogadóak?
Figyelt kérdés
Ti amikor beléptetek ismertetek valakit ott? Vagy ismertek olyan embert, aki nem ismert ott senkit? Egy elég nehezen ismerkedő ember is beléphet?2015. máj. 20. 14:52
1/4 anonim válasza:
Valahol itt a gyakorin olvastam, hogy befogadóak, habár ez attól is függ, hogy nyitott vagy-e? Az extrovertált és szociális személyiségtípusúak előnyben. Te nem ilyen vagy, háááttt sok sikert. Készülök a Mensa vizsgára, érdeklődtem, olvasgattam és megnéztem néhány filmet és interjút is Mensa-sokkal / -sokról, nekem bejönnek, alig várom, hogy vizsgázzak. Remélem bejutok.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem is az, hogy nem vagyok szociális típus, általában mondhatni népszerű vagyok, de idő kell a beilleszkedésemhez, mert az elején nagyon zavarban szoktam lenni új társaságban... :D
2015. máj. 22. 23:32
3/4 anonim válasza:
Ne várj túl sokat az egésztől, nem akkora különlegesség, mint amekkorának kívülről látszik. Hogy ki léphet be az nem személyiség kérdése, hanem teszteredmény. Az viszont tény, hogy azért egy fokkal nyíltabbak az emberek, így nem kell rágörcsölnöd, hogy most egyátalán hozzádszól-e bárki is, vagy jaj nem vagy elég menő a társasághoz. Amikor beléptem egy volt osztálytársam, meg egy elég távoli ismerősöm tag volt már, de tök mindegy, mert pont nem velük ismerkedtem, meg nem miattuk léptem be.
4/4 anonim válasza:
Egyébként a befogadósdi attól függ hogy és kivel kommunikálsz, de azt ne várd, hogy ténylegesen kíváncsiak rád, mint ahogy a marketing szövegben van, meg ne képzelj semmilyen egységességet bele, ugyan úgy megtalálhatóak a különböző karakterek, mint máshol, így ténylegesen csak annyi a különbség más közösségekhez képest, hogy mindenki átment a "felvételin".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!