1/7 anonim válasza:
Kb 1 éve néztem, 117.
De eddig ez volt a legfurább..csak ábrák, amiknek nagy részén eligazodni se tudtam, szóval valószínű ez betudható inkább egy véletlen eredménynek is.
Bár idővel felejt az ember, lehet csak rosszul emlékszek rá.
3/7 anonim válasza:
Az ÖSSZES internetes IQ-teszt jócskán fölé lő. Én általában 140 fölött szoktam elvégezni őket. Olyanról nem igazán hallottam még, aki 110-et ne ért volna el.
4/7 anonim válasza:
#3 A Mensa hivatalos tesztje nem olyan kamu teszt, amit interneten mindenfelé nyomatnak és egy csimpánz is képes megütni rajta a 140-et. Ez ráadásul már a kisebb szórású (szigorúbb pontozású) teszt. Ami a "régi" pontozásban 130 volt, az ezen csak kb 110. Vagyis a 140 pont (egy valódi, nagyobb szórású) teszten az most alig 120. Tudtommal jelenleg a magyar egyetemisták átlagosan 110-125 között teljesítenek ezen a teszten. Nekem két-három éve 119 jött ki, ami egy teljesen átlagos érték egy rendszeres szellemi megterhelésnek alávetett (tanul, vagy nehéz szellemi munkát végez) embernél.
5/7 anonim válasza:
Nekem asszem 120 jött ki. Aztán még megcsináltam párszor és elértem a 125 feletti értéket:D
7/7 anonim válasza:
Az online-on 125 felett, aztán elmentem a hivatalos, beülős, papíros felvételi IQ tesztre is, azon 135 felett. Nem vagyok tag, de gondolkozom rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!