Miért kell az ilyen utolsó embereket védeni meg eltartani a magyarok kárára?
Figyelt kérdés
Ma egy hétköznapinak mondható esetnek voltam a szemtanúja a vonaton. Két cigó nem vett jegyet(szokás szerint), a kalauz meg lehordta a nagyszájút mindennek, mert az szokásosan flegmázott, hogy ilyen jött ment senkiházikat kell eltartanunk a börtönben, és hogy reméli ott fog megpusztulni stb... azok meg csak röhögtek... Mikor leszálltak belekötöttek egy srácba, hogy miért nëzi őket..Na ez nagyon felidegesített... Úgy voltam vele, ha bántják, segítek a srácnak.2015. máj. 15. 08:29
1/2 A kérdező kommentje:
Itt folytatom, mert telón nem enged többet írni. Mind1. Szóval, csak kötekedni próbáltak vele, de aztán mint általában, most is csak a szájuk volt nagy. Komolyan nem értem... Miért kell ezeket az embereket alja népet így védeni... Belegondolni is borzasztó, hogy 50 év múlva ezekkel lesz mégjobban tele az ország...
2015. máj. 15. 08:34
2/2 anonim válasza:
Sajnos ez van, nincs mit tenni. Ha pedig igen akkor te egy mocskos kis ráááááááááááááászista vagy.....
És ennél a pontnál azt kell, hogy mondjam, hogy hitlerbácsi élhetett volna még egy pár évet. lol.
Én mondjuk nem azt mondom, hogy mindegyik lop, csal, hazudik, fényes nappal megkésel, megerőszakol, a tiszteszséges embereken élősködik, de ez 99,9% már pedig igaz( Mondjuk én a mai napig várok arra a 00,1%-ra :D )
És most várom a 0 százalékot és a libsiknek a szófosásukat ahogy van merszed diszkriminálni a szegény/félreértett cigányokat.
Vagy nevezem őket rejtett erőforrásnak ? ;)
Amúgy meg ezt az egészet zsídóknak köszönhetjük :) *pfuj*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!