Nektek van valami szisztémátok, ami alapján Facebookon visszajelölitek/nem jelölitek vissza az embereket? Olyanok is ismerősitek, akikkel amúgy nem beszéltek élőben?
én olyat nem jelölök vissza, akivel még neten se beszéltem, fingom nincs, hogy ki az. kb. három van, akivel ugyan élőben nem találkoztam, de beszéltem netes fórumon, emaileztem, szóval nem egy teljesen vadidegen.
bejelölni én nem szoktam embereket, max visszajelölök, ha bejelöl valaki. és ismerem.
Ha rokon jelölne be, azt visszajelölném (nem beszélünk gyakran, de nincs sok, nehogy megsértődjön).
Akivel kicsit is beszélünk, azt visszaszoktam. Akit csak netről ismerek, azt is, de egy idő után úgyis leáll a levelezés és törlöm - miután pár hónapja nem beszéltünk. Aki pl bejelölt, mert a suliban fölötte jártam, de nekem fogalmam sincs ki ő, azt nem szoktam. Extanárokat se. Volt osztálytársat igen. stb
Ilyen alapon nem lenne szinte egy ismerősöm se fészen.
Régi osztálytársakkal szinte sose beszélünk, de ismerősök vagyunk, különben elég nehéz lenne összeszervezni a találkozókat.
Vannak olyan "ismerősök" is, akikkel fórumokon jöttünk össze csapatnak, de később átköltöztünk fészre. Pedig az életben még egyszer sem találkoztunk.
És nem, nem látnak bele az életembe. Ugyanis nem osztok meg magamról minden szirszart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!