Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha valaki olyan jelöl be...

Ha valaki olyan jelöl be Facebook-on akit utáltok, visszajelölitek?

Figyelt kérdés

2013. márc. 19. 11:12
 1/4 anonim válasza:
Én nem szoktam. Mit jópofizzak ha utálom nem? Az ismeretleneket se szoktam. Sosem értettem mi értelme annak ha valaki ismeretleneket visszajelöl. Azokat akarom látni nap mint nap akiket ismerek, szeretek, vagy éppen kedvelek, nem pedig ismeretleneket meg olyanokat akiket utálok.
2013. márc. 19. 11:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát ha az illetővel kölcsönös az utálat, akkor visszajelölöm, mert valamit biztosan akar, és én szeretném tudni, hogy mit.

De ha nem tudja hogy utálom, vagy ilyen jópofizós és pont ezért, vagy hasonló, akkor nem.

Ismeretleneket én vagy visszajelölök, vagy nem. Ha olyan ismeretlen, akivel semmi közös, akkor természetesen nm, de ha olyan, hogy mint én szereti az animéket, vagy bármi, akkor igen, mert lehet, hogy utána nagyon jóba leszek vele.

2013. márc. 19. 11:37
 3/4 A kérdező kommentje:
szerintem sok olyan ember van fent "nagy barátságban", akik az életben elmondják egymást mindennek (a hátuk mögött)... ezért kérdem..
2013. márc. 19. 11:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem szoktam, mert minek? Nem érdekel, mit ír az üzenőfalára vagy mi történik vele. Ha valamit akar, akkor megkereshet másképp is.

Akit nem kedvelek, az általában tudja jól, így eleve be sem jelöl. Bár pont pár hete történt, hogy megláttam, hogy az ismerőseim között van az egyik volt osztályfőnököm, aki bizonyára azt hiszi, hogy nincs vele semmi bajom, holott ki nem állhatom őt és ezt annak idején sem rejtettem el. Csak nyilván azt gondolta, hogy az már régen volt. Tény, hogy régen volt, de attól még nem kedveltem meg. Biztos ittam, amikor visszajelöltem, más magyarázatot nem tudok erre mondani. Azóta már töröltem.

2013. márc. 19. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!