Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek befogadnak meg?

Szerintetek befogadnak meg?

Figyelt kérdés
3 evet kajakoztam, kihagytam egy felevet, mert olyan tarsasagba keveredtem, ellustultam (cigiztem, ittam), kiakartam probalni ezeket.. Hianyzik a sport, ugy dontottem vissza megyek es elfelejtem ezt a hulye idoszakomat. Am amikor lementem elegge ellenszenvesek voltak velem, nem koszontek meg semmi, holott regen mindenki (tudtommal) birt, mert az egyik legszorgalmasabb sportolo voltam, sot.. Nem tudom, hogy lehetek e meg a regi tarsasag tagja, hogy idovel ez mennyire valtozik. Mar nem vagyok a versenyzok kozott, az a masik ok, amiert abba hagytam, nem volt meg az akarat erom hozza, folyton rosszul lettem a versenyeken. A szabadidosok koreibe kerultem, ott is vannak regi verseny tarsaim, akik ugy jartak, mint en csak mas okokkal. Am ok sem folytatnak a versenyzest. De a lenyeg, meg vissza fogadhatnak a leirtak (ittam, cigiztem ugyanis ezeket elvileg tudjak) ellenere?

2015. máj. 11. 22:10
 1/3 anonim válasza:

Az en velemenyem az ,hogy konkretan nekik semmi kozuk nem lenne ahhoz ,hogy te miert hagytal ki x idot .. lehetett volna az betegseg vagy akar egy kis pihenes celja.. Ha meg ezekkel foglalkoznak es az egyutt toltott idok utan ellenszenvesek veled ,akkor meg ugymond nem baratkozni jarsz.. Joo persze erheto ,hogy jobb ha masokkal tudsz tarsalogni/ osszedolgozni, fontos az osszhang .. Mondd el nekik ,hogy sajnalod ,de ez a korodban elofordul (nem tudom hany eves lehetsz ) es idoben ki tudtal szallni . Rajottel ,hogy te igy akarsz elni, egeszsegesen es szeretned , ha emiatt nem lennel 'kikozositve' .. Mindent meg fogsz tenni azert ,hogy ugyanolyan jo legyel ,mint elotte :)

Remelem segitettem:-)

sok sikert!:)

2015. máj. 11. 22:45
 2/3 A kérdező kommentje:

14/L vagyok :)

Koszonom szepen! :)

2015. máj. 12. 06:37
 3/3 anonim ***** válasza:

14 évesen piáltál? o.O

Jó a cigi elmegy.

Na de válasz a kérdésedre: Odamész megmondod amit gondolsz, hogy már nem ilyen vagy, vissza akarsz térni a rendes formádba, és ez csak egy kis idő volt az életedbe.

Így remélhetőleg visszafogadnak, utána sportolsz tovább és végleg elfelejthetik.

Hidd el, menni fog!

Hajrá, szurkolok!

2015. máj. 12. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!