Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért bántanak, miért kell...

Miért bántanak, miért kell tönkre tenni az életemet? 17/L

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, nagyon elvagyok keseredve:(

Kiskoromban duci voltam, ezért csúfoltak álltalános iskolában, elég sokat. Mindennap megvertek, rámfogtak dolgokat, kényszerítettek. és még a tanárok élvezték amit csinálnak velem a többiek. Középiskolás lettem és elsőben sikerült lefognyom. Úgy voltam 173cm/55kg. Jól éreztem magam, de még mindig bántottak, csak azért mert nem voltam hajlandó behódolni a p*csáknak. Ezért én lettem a nyomi, akit mindig bántani lehet, és a kövér. Mindennapossá vált az hogy lerondáztak, lekövéreztek. Átakartam menni más suliba, de a szüleim nem engedték. Utána depis lettem és anorexiás+bulímiás is. 173cm/32kg-s lettem:( De kórházba kerültem és most 56kg-s vagyok. De a többiek még mindig kövéreznek, hogy te disznó, én a helyedben nem vennék fel ilye meg olyan ruhát. Most miért kell mást bántani? Nem én vagyok az egyetlen kövér ember és őket vagyis jórészét nem piszkálják ilyenkért, mert most egy ünnepségen szoknyát vett fel.

2015. máj. 7. 10:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Sajnállak, és a hasonlókat én is ebbe a cipőbe jártam, engem a betegségem miatt csúfoltak.

De én nem vettem annyira komolyra később, rájöttem milyen retardált hülyék ezek a emberek, sajnos főleg a kamasz korosztállyal van a baj. Nehéz tudom, de ne ess ezután kétségbe, depresszióba, egyszerűen szard le őket! Vagy rúgd tökön őket! Hidd el, nem érdemes ilyen ostoba nyomi "emberek" miatt lecsüggedni!

2015. máj. 7. 13:44
 12/16 anonim ***** válasza:
56 kilósan kövéreznek? Egyáltalán, akárhány kilósan is, ledisznóznak? Ennek semmi értelme. Vagy összevissza hazudozol, vagy elmebetegek között élsz. Ha az utóbbi, akkor próbálj távol maradni tőlük, mást nem tudsz tenni. Keresd értelmes, civilizált emberek társaságát.
2015. máj. 8. 13:21
 13/16 A kérdező kommentje:
nem azért, de miért raknák fel ide akkor kérdést? mi értelme lenne? ha összevissza hazudozók, ezt miből feltételezed? kedves utolsó?
2015. máj. 8. 15:20
 14/16 anonim ***** válasza:

Mert ha 56 kiló vagy teljesen értelmetlen a kövérezés, sőt. Ide meg elég sok furcsa emberke írogat. De ha igaz, akkor igaz.

Azért valami csak lehet veled, ha általánosban és középiskolában is maceráltak, hiszen kicserélődtek körülötted az emberek.

2015. máj. 8. 17:46
 15/16 A kérdező kommentje:
csak annyi hogy csendes voltam, és nem a menő csajokkal barátkoztam, nem bírom az olyanokat akik lenéznek másokra és tesznek hogy mi van mással.
2015. máj. 8. 18:27
 16/16 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#Kerdezo

Latom ez egy regi kerdes de azert irok hogy hogy vagy, normalis eletett tudsz mar folytatni? jobb helyre kerultel?

"sprotolj" "edz" sokat

futas, guggolas...

elj egeszsegesen

ne akarj annyire szelsosegesen megfelelni mindenkinek, keptelenseg ez mindenki(/barki) számára

magadnak felelj meg, formas, noies, egeszseges legyel - azt kész

most vagy kb. 21

lassan a te gyereked miatt kell majd aggodnod, vagy mar aggodsz is :)

Xy4

2019. aug. 22. 06:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!