Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Árulják az Amityville-i...

Árulják az Amityville-i házat. Megvennéd?

Figyelt kérdés

Nézegettem real estate oldalakat, és rábukkantam a híres "horror" házra, az ocean avenue-n.

Aki nem ismerné a sztorit..

[link]

És itt van a hirdetés:

[link]

2010. febr. 21. 12:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem, sokkal szebb helyek is vannak annál.

Mellesleg amúgy sem futná ilyesmire :P

----▲

◄ ☼ ►

----▼

2010. febr. 21. 12:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ami a szellemes történetet illeti, megvenném, persze, mert nem hiszek az ilyesmiben. Előtte azért jól lealkudnám az árat, pont a szellemekre hivatkozva :D
2010. febr. 21. 12:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Láttam a filmet, oda voltam érte meg vissza. A házat nem venném meg, de nappal többed magammal szétnéznék benne. Bár állítólag csak kitalálták a storyt
2010. febr. 21. 12:47
 4/9 anonim ***** válasza:
Kamu hirdetés lehet, a kommentáló írja,hogy nem eladó.
2010. febr. 21. 13:00
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem, szerintem is kitalált. Viszont az a lány akinek a blogján van a sztori elég érdekes dolgokat ír Amerikáról:D
2010. febr. 22. 00:34
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen, régebben én is olvasgattam azt a blogot. Csak azért linkeltem be pont az ő írását, mert a wikipedia csak a filmmel foglalkozik, az "igaz" történettel nem.
2010. febr. 22. 12:10
 7/9 anonim ***** válasza:
Szép hely, nekem az utca neve tetszik (a Yellowcard-Ocean Avenue című száma jut róla eszembe :), de a házat nem venném meg, ha abba az utcába akarnák költözni, akkor inkább másik házat néznék, jó messze ettől. A filmet egyébként nem ismerem, és a belinkelt írást sem olvastam még, de biztos hamarosan annak is utánanézek. :)
2010. márc. 21. 12:55
 8/9 rorando válasza:
Hát én csak ugy venném meg hogy elötte egy éjszakát eltöltök benne és ha nem hallom a hangokat illetve nem történik smemi akkor talán megvenném!
2011. febr. 7. 23:20
 9/9 anonim válasza:
Ha egy csomó haver is velem tartana (egyrészt így fejenként olcsóbb is lenne a ház) akkor én simán beköltöznék. Hiszek az ilyesmikben de hogy kitalált-e vagy sem? talán a megfejtéshez az egyetlen kulcs, hogy ott kellene élnünk... aztán kiderülne :)
2011. aug. 10. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!