Szerintetek lehetséges? (a többi lent)
Van egy színész ismerősünk, eléggé ismert és 2 hete voltunk a színházba azt a darabot néztük amit ő rendezett ő írta a zenéjét és a dalszövegeket és ő játszotta a főszerepet is szóval elég nem befolyása van a darabban. Miután ő írta a zenéjét szerintetek lehetséges hogy az egyik zenéből odaadja a zongorának a kottáját? Csak magamnak kell hogy én játszam zongorán nem akarom fölrakni semmilyen nyilvános oldalra stb. Több éve ismerjük már nagyon kedves jófej és természetesen jóban vagyunk vele. Szerintetek lenne lehetőség arra hogy odaadja a kotta másolatát? Tudom hogy minden tőle függ csak hogy szerintetek lenne-e erre lehetőség vagyis minden csak tőle függ hogy szeretné-e odaadni nekem.
nagyon-nagyon-nagyon köszönöm előre ha tudnátok erről valamit mondani :) (értelmes válaszokat szeretnék)
Szia!
Mivel, mint mondtad, több éve ismered, valószínűleg odaadná. Bár ezt addig nem lehet biztosan tudni, míg meg nem kérdezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!