Normális ez? Mert szerintem nem.
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm akivel eléggé megromlott a kapcsolatom a suliban beszélgetünk meg ilyesmi de az idegesít hogy ha chatalünk és nem tetszik neki valami akkor azt rögtön megmutatja az szüleinek és azok peddig engem piszkálnak postolnak az oldalamra facebookon ,hogy mindenki lássa anyám akart velük beszélni hogy miért de nem hajlandók neki feelvenni a telefont. Peddig az esetek 99% -ában nem mondok neki semmi olytat amin meg kéne sértődni.
16l
2015. ápr. 14. 19:36
1/3 anonim válasza:
Hát sajnos vannak ilyen idióták. Ahm...jobb ha kezdesz hozzászokni, mert még találkozni fogsz párral.
3/3 A kérdező kommentje:
hát sajnos nekem is ez a véleményem:( peddig régen normális volt.
2015. ápr. 14. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!