Miért ilyen prolik a magyarok?
Szeretném leszögezni azt, hogy én nem a kétkezi munkást tartom prolinak. Nálam a proli ez:
Előre gondolkozni nem tud,max.csak 2 napra.Életének lényege a zabálnivaló,az olcsó sör,és a cigaretta.Belső értéke nincs,kifelé próbál menőnek látszani,részletre vett okostelefonnal,tiritarka piaci ruppótlan ruhákban.A telefont úgy veszi fel,hogy na mondjad.
Hőbörög,elégedetlenkedik,és mindent elvár az államtól.
Munkavégzés esetén minőséget nem nyújt,nem lőnek azzal nyulat alapon dolgozik,az ő nyelvén melózik.Számára a munkának nincs értéke. Csak a kétkezi munkát tartja munkának. Mindenki más rajta kívül, csak lop csal és hazudik. Nyelveket nem tanul.
Nem jár semmilyen kúltúrált helyre,kirándulni,stb.,hugyszagú lakótelepek padjain sörözik.
Nem próbál meg felemelkedni,inkább a rendes embereket akarja lehúzni az ő szintjére.
Gátlástalan,jellemtelen,sunyi,megbízhatatlan.Igénytelen,bagó és sörszagú,szemetel.
M1-et,Hír tv-t sosem néz,csak a celebeket,akik ugyanolyan prolik,mint ő maga.Alig van pénze,de a média minden formáját használja.
Facebook-on mindig a pont aktuális miniszterelnököt szídja,szerinte az lenne a jó,hogy mindent osztogassanak el a népnek,mint anno,most is legyen 3.60 a kenyér,és 5 Ft a kőbányai sör.
Miét van ez? 40 év kommunizmus? Kádár kor?
Elnézést ezért az M1, HírTV dolog miatt. Ezeket csak így random soroltam fel, arra célozgatva, hogy nem tájékozódik semmilyen forrásból.
Persze az egyik proli hozzászóló rögtön le is narancsozott engem :D
Azért mert
-alacsony a fizetés, magasak az árak: nem lehet megélni.
-mindegy mit csinál az ember, a helyzetén javítani nem tud
-az ország,világ helyzetének alakulásába nincs beleszólása, és nem is lesz
Az egész nap munkával megy el, utána már nincs idő semmire sem. Épp ezért:
-minél kisebb ingatlanra van szükség a rezsi és a takarítás miatt. Kis vagyon, kis gond, kis felelősség.
-azt a kevés időt ami a kimerítő munka után még adatott, szeretné az ember kellemesen eltölteni. Amíg fiatal az ember addig a családjával, amikor öregebb akkor már inkább azokkal se...
13 év Fidesz után nem tudom, van-e értelme ezt hosszan elemezni, hogy mennyire azok :D
Történelmi előzmények, borzalmas oktatási rendszer, rossz nevelés, és talán a genetika is közrejátszik.
Az biztos, hogy az átlag magyarnál nagyobb szájhőssel még nem találkoztam: lepukkanttak, beképzeltek, de borzasztóan tájékozatlan, gyerekes emberek, akik folyton meg vannak sértődve, és ha bármilyen probléma felmerül, kifogásokat keresnek, mellé beszélnek.
Ha kimegyek az utcára, csupa löttyedt/dagadt igénytelen öltözködésű embert látok, megszólalni nem tudnak legalább angolul, mégis a többségnek akkora szája van, hogy hihetetlen.
Mintha ha a magyarokba bele lenne nevelve az, hogy semmiért ne tegyenek, csak szájaljanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!