Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért hazudoznak a nyugati...

Miért hazudoznak a nyugati életről a Nyugaton élő magyarok?

Figyelt kérdés
Miért nyomatják azt hazafelé hogy ott a melós is dőzsöl meg járhat étterembe meg audival? (Tapasztalatból mondom hogy nincs így)
2015. márc. 17. 17:23
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
97%
Ez csak az itteni frusztrált, Nyugat-gyűlöletbe belegolyózott fideszdroidoknak a belemagyarázása. Soha senki nem állította, hogy pl. Németországban Audiban, étterembe járva dőzsölnének a melósok.
2015. márc. 17. 17:36
 2/21 A kérdező kommentje:

[link]

akkor pl ez a cikk mi?:))

"Amikor a pénztáros néni egy vadonatúj, lesötétített üvegű fekete Mercedesszel jön veled szemben, akkor egyszerűen hátast dobsz. Nagyon furcsa."

:))))

2015. márc. 17. 17:43
 3/21 A kérdező kommentje:
" Tehát az, amikor a takarítónők arról beszélgetnek, hogy idén Katarba vagy az Azori-szigetekre mennek-e nyaralni, akkor magyarként először nagyon meglepődsz. "
2015. márc. 17. 17:49
 4/21 anonim ***** válasza:
87%
Norvégia a világ egyik leggazdagabb országa, te szerencsétlen, egy nagy olajtermelő ország, ahol teljesen el vannak szállva a jövedelmek (és az árak is egyébként). Ez teljesen más kategória, mint bármelyik másik nyugat-európai ország. A norvégokhoz képest még a németek is szegény ördögöknek számítanak.
2015. márc. 17. 17:55
 5/21 A kérdező kommentje:
Szerintem nem él jobban egy átlagos norvég mint egy átlagos német. Miért élne jobban?Szóval szerinted Norvégiában a mekis fiú is étterembe jár meg új audival? Akkor miért nem özölenek oda a németek dolgozni?
2015. márc. 17. 17:56
 6/21 A kérdező kommentje:
Szóval Norvégiában a mekis burgerforgató is középosztálybeli? Étterembe jár? Nekem egy kicsit ez szürreálisan hangzik...főleg úgy hogy egy normális kis lakás 10 ezer KORONA egy nagyobb városoban.
2015. márc. 17. 17:57
 7/21 A kérdező kommentje:
Egy Svájcban élő informatikus szerint Svájcban nem él jobban a sima melós mint pl Ausztriában. Svájc pedig Norvégiát is röhögve veri.
2015. márc. 17. 17:58
 8/21 anonim ***** válasza:

Svájc egyáltalán nem veri Norvégiát, Norvégia jóval gazdagabb ország Svájcnál is.

És nem kell sok közgazdasági ismeret meg józan ész ahhoz, hogy belássa az ember, hogy autót, nyaralást stb. sokkal jobban megengedhet magának egy gazdag országban lakó ember, mint egy szegényben, lévén hogy ezek külföldi termékek, és az ő pénze szegényebb országban sokkal többet ér, mint otthon.

Az már, hogy rendszeresen étterembe járna, sokkal kevésbé valószínű egy norvég melósnál is, mint az, hogy vesz magának egy jó kocsit (lévén hogy az étterem sokkal drágább lehet Norvégiában, mint mondjuk Németországban, az autó meg ugyanannyi, max. a gépjárműadó meg a benzin van többe).

2015. márc. 17. 18:04
 9/21 A kérdező kommentje:

Volkswagen Golf 1.4 90 KW Trendline (Or Equivalent New Car) 29,741.54 € 18,675.00 € "

Numbeo szerint. Tehát az autó is drágább önmagában. Oslot és Berlint pötyögtem be.

2015. márc. 17. 19:05
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Én kint dolgozom, ott is vannak persze gondok, de étterembe járni nem nagy ügy, ne viccelj már. Audi, milyen Audi? Egy nem túl magas kategóriájút - nem S8 - as - igenis meg tud venni valaki, ha kitartóan dolgozik, na nem pár hónap alatt, de kisebb takarékoskodás után biztos. És én is tapasztalatból mondom.
2015. márc. 17. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!