Miért ilyen prolik a magyarok?
Szeretném leszögezni azt, hogy én nem a kétkezi munkást tartom prolinak. Nálam a proli ez:
Előre gondolkozni nem tud,max.csak 2 napra.Életének lényege a zabálnivaló,az olcsó sör,és a cigaretta.Belső értéke nincs,kifelé próbál menőnek látszani,részletre vett okostelefonnal,tiritarka piaci ruppótlan ruhákban.A telefont úgy veszi fel,hogy na mondjad.
Hőbörög,elégedetlenkedik,és mindent elvár az államtól.
Munkavégzés esetén minőséget nem nyújt,nem lőnek azzal nyulat alapon dolgozik,az ő nyelvén melózik.Számára a munkának nincs értéke. Csak a kétkezi munkát tartja munkának. Mindenki más rajta kívül, csak lop csal és hazudik. Nyelveket nem tanul.
Nem jár semmilyen kúltúrált helyre,kirándulni,stb.,hugyszagú lakótelepek padjain sörözik.
Nem próbál meg felemelkedni,inkább a rendes embereket akarja lehúzni az ő szintjére.
Gátlástalan,jellemtelen,sunyi,megbízhatatlan.Igénytelen,bagó és sörszagú,szemetel.
M1-et,Hír tv-t sosem néz,csak a celebeket,akik ugyanolyan prolik,mint ő maga.Alig van pénze,de a média minden formáját használja.
Facebook-on mindig a pont aktuális miniszterelnököt szídja,szerinte az lenne a jó,hogy mindent osztogassanak el a népnek,mint anno,most is legyen 3.60 a kenyér,és 5 Ft a kőbányai sör.
Miét van ez? 40 év kommunizmus? Kádár kor?
Nem tudom, hol elsz te, az en kornyezetemben ez nem igy megy.
"M1-et,Hír tv-t sosem néz"
:DDDDDD
Ez nagyon jó, nagyon tetszik, ahogy leírtad! :DDD
Tényleg sok ilyen van!
Biztosan sok oka van... nem is megyek bele, majd más megmondja, de nagyon tetszett :)
"a kétkezi munka szerintem is az egyetlen, amit maradéktalanul munkának tekinthetünk"
Fejtsd majd ki az orvosnak az eletmento mutet elott, hogy az ove nem is munka.
# 7
"ha az okosok nem lennének, az ügyesek akkor is dolgoznának"
Ha az okosok nem lennének, az ügyeseknek nem lenne munkahelyük.
Chatilloni Rajnald aszondja a Mennyei Királyság című filmben:
"Vagyok, ami vagyok, mert kell egy ilyen is" :D
Unalmasak ezek az általánosító, értelmetlen, bugyuta kérdések. Meg a sok félnótás megmondóember hosszas fejtegetése is alattuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!