Elhinnétek azt, hogy valaki véletlenül nem igazol vissza fészbukon ismerősnek?
Figyelt kérdés
Új profilom lett és bejeloltem egy régi ismerősömet. 1 hét múlva ránéztem az adatlapjára és ugy mutatta, mintha nem jeloltem volna be. Bejeloltem ujra, 3 nap mulva ránéztem megint olyan volt mintha nem jeloltem volna be. Ráírtam, hogy van-e valami baja? ÉS visszaírt, h ne haragudja, nem direkt volt, hogy vagyok stb. És bejelölt. Létezik ilyen? Sztem nem...2015. ápr. 4. 10:28
1/19 anonim válasza:
szerintem pedig nincs jogod embereket számon kérni.
ha nem kellesz neki, fogadd el, és ne erőltesd magadat másokra, főleg, ha nyilvánvalóan nem kíváncsiak rád.
2/19 A kérdező kommentje:
nem kértem számon... szerintem se lehet véletlenul 2x elutasitani. akkor viszont nagyon gyáva, h visszair mintha patent lenne minden és be is jelol. irja, azt h igen nem akar ismerősnek, mi ebben a nehez?
2015. ápr. 4. 10:33
3/19 anonim válasza:
Magamat ismerve elhinném (a különbség az, hogy félévekig nem járok fel - aztán várnak a bejelölések meg a levelek...)
4/19 anonim válasza:
Miért kell tapadni? Nem mindegy neked, ha megkérdezi hetek után, hogy mizu veled akkor nem beszéltek minden nap, vagyis csak ismerős. Tök8 , hogy 1-el több vagy kevesebb embernek tudsz imponálni...Amúgy létezik.
5/19 anonim válasza:
Én szoktam úgy járni, hogy megnézem, ki jelölt be, megnézem az adatlapját stb... és végül nem jelölöm vissza. Mert elbambulok, vagy közben dolgom van, azt hiszem, már vissza is igazoltam.
6/19 A kérdező kommentje:
Utolsó köszi. Nem az érdekel, h +1 ismerősöm legye, azt le*arom... Ismételten megragadtátok a lényeget. Taps.
2015. ápr. 4. 10:36
7/19 anonim válasza:
de, számon kérted, mert ráírtál, hogy van-e baja.
aki nem tapad, az tudomásul veszi, hogy kétszer is visszautasították, ami már nem lehet véletlen.
tehát kész vége, te megpróbáltad, ennyi.
nyilván nem fogja a szemedbe mondani, hogy nem kíváncsi rád.
ilyen az élet, és elárulom, hogy ez nem az utolsó eset, sőt, te is fogsz ilyeneket csinálni az akaratod ellenére tapadó ismerőseiddel.
8/19 A kérdező kommentje:
? Nem. Én megmondom az akaratom ellenére tapadóknak, h nem akarom, hogy az ismerősöm legyen. Ennyi.
2015. ápr. 4. 10:46
9/19 anonim válasza:
Nálam előfordul, hogy nem veszem észre. Ahhoz nem értek, hogy ez biztosan elutasítást jelentett-e, vagy simán nem igazolt vissza.
Ha elutasított, akkor tényleg nem kellett volna számon kérned.
10/19 A kérdező kommentje:
Az számonkérés, hogy kulturaltan mekérdezem, hogy haragszik-e rám valamiért? ennyit irtam
2015. ápr. 4. 10:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!