Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Elhinnétek azt, hogy valaki...

Elhinnétek azt, hogy valaki véletlenül nem igazol vissza fészbukon ismerősnek?

Figyelt kérdés
Új profilom lett és bejeloltem egy régi ismerősömet. 1 hét múlva ránéztem az adatlapjára és ugy mutatta, mintha nem jeloltem volna be. Bejeloltem ujra, 3 nap mulva ránéztem megint olyan volt mintha nem jeloltem volna be. Ráírtam, hogy van-e valami baja? ÉS visszaírt, h ne haragudja, nem direkt volt, hogy vagyok stb. És bejelölt. Létezik ilyen? Sztem nem...
2015. ápr. 4. 10:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
93%

szerintem pedig nincs jogod embereket számon kérni.

ha nem kellesz neki, fogadd el, és ne erőltesd magadat másokra, főleg, ha nyilvánvalóan nem kíváncsiak rád.

2015. ápr. 4. 10:30
 2/19 A kérdező kommentje:
nem kértem számon... szerintem se lehet véletlenul 2x elutasitani. akkor viszont nagyon gyáva, h visszair mintha patent lenne minden és be is jelol. irja, azt h igen nem akar ismerősnek, mi ebben a nehez?
2015. ápr. 4. 10:33
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Magamat ismerve elhinném (a különbség az, hogy félévekig nem járok fel - aztán várnak a bejelölések meg a levelek...)
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell tapadni? Nem mindegy neked, ha megkérdezi hetek után, hogy mizu veled akkor nem beszéltek minden nap, vagyis csak ismerős. Tök8 , hogy 1-el több vagy kevesebb embernek tudsz imponálni...Amúgy létezik.
 5/19 anonim válasza:
100%
Én szoktam úgy járni, hogy megnézem, ki jelölt be, megnézem az adatlapját stb... és végül nem jelölöm vissza. Mert elbambulok, vagy közben dolgom van, azt hiszem, már vissza is igazoltam.
2015. ápr. 4. 10:34
 6/19 A kérdező kommentje:
Utolsó köszi. Nem az érdekel, h +1 ismerősöm legye, azt le*arom... Ismételten megragadtátok a lényeget. Taps.
2015. ápr. 4. 10:36
 7/19 anonim ***** válasza:
65%

de, számon kérted, mert ráírtál, hogy van-e baja.

aki nem tapad, az tudomásul veszi, hogy kétszer is visszautasították, ami már nem lehet véletlen.

tehát kész vége, te megpróbáltad, ennyi.

nyilván nem fogja a szemedbe mondani, hogy nem kíváncsi rád.

ilyen az élet, és elárulom, hogy ez nem az utolsó eset, sőt, te is fogsz ilyeneket csinálni az akaratod ellenére tapadó ismerőseiddel.

2015. ápr. 4. 10:41
 8/19 A kérdező kommentje:
? Nem. Én megmondom az akaratom ellenére tapadóknak, h nem akarom, hogy az ismerősöm legyen. Ennyi.
2015. ápr. 4. 10:46
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Nálam előfordul, hogy nem veszem észre. Ahhoz nem értek, hogy ez biztosan elutasítást jelentett-e, vagy simán nem igazolt vissza.

Ha elutasított, akkor tényleg nem kellett volna számon kérned.

2015. ápr. 4. 10:47
 10/19 A kérdező kommentje:
Az számonkérés, hogy kulturaltan mekérdezem, hogy haragszik-e rám valamiért? ennyit irtam
2015. ápr. 4. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!