Mi a címe és szerzője a konyvnek ami a második világháború náci győzelmű alternatív történelemről szól?
Eric Emmanuel Schmitt francia írónak van egy könyve, amely arról szól, hogy mi lett volna, ha Hitlert annak idején felvették volna a festőakadémiára, ahova jelentkezett.
A francia címe "La Part de l'autre" (kb. A másik része v. öröksége), de magyarul sehol nem találom.
Igaz, hogy ebben szó sincs olyasmiről, amiről az előző válaszoló beszél.
#1-es vagyok.
Csak feltételezés, amit írtam. Nem tartom valószínűnek, hogy az író bármilyen szinten is tisztában lett volna Hitler terveivel.
Egyébként ha érdekel, hogy mik voltak Hitler tervei és valódi nézetei, miért nem a Mein Kampf-ot olvasod?
Envis olvastam sok konyvet de sose okozott gondot hogy koze van e a valosaghoz hanem elveztem a felveteseket. Nem tudom miert ekkora tragedia itt egyeseknek ez. Akit erdekel olvassa el a konyvet de hogy mi a valosag arrol nem konyvek elolvasasaval kell informalodni.
Meg jo hogy a Piroska es a farkasba nem kottok bele hogy meg se tortent...
"Csak feltételezés, amit írtam. Nem tartom valószínűnek, hogy az író bármilyen szinten is tisztában lett volna Hitler terveivel. "
Ehhez a mondathoz nem is kell semmit se hozzáfűzni. Nagyon jól bemutatja a válaszoló hitelességét.
Kb. hasonló hitelességű lehet mit a kérdéses könyv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!