Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a címe és szerzője a...

Mi a címe és szerzője a konyvnek ami a második világháború náci győzelmű alternatív történelemről szól?

Figyelt kérdés
Láttam valahoo egy hirdetést arról hogy megjelent egy újabb változata a konyvnek. Az új valtozat borítója az amerikai zászló csak a csillagok nem szanaszét vannak hanem horogkereszt formába rendezve. Arról szól a könyv hogy mi lett volna ha a második világháború másképp ér véget. Engem nagyon érdekelne a könyv de a szerzőt és a címet elfelejtettem és nem írtam fel magamnak.

2015. márc. 30. 22:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Remélem vágod, hogy annak az irománynak 100%, hogy köze sincs ahhoz, amit Hitler elképzelt a győzelem után. Sőt, 1000%. Valószínűleg még a Mein Kampf-ot sem olvasta... bár fantasynak jó, ha hiszel ebben a "gonosz nácik akik terhes zsidó nőket ettek reggelire és az szűz árvák könnyeit itták" dolgokban.
2015. márc. 30. 23:02
 2/9 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudtam.... ha tényleg ilyenekről szól akkor elég gyenge lehet. Mindegy azért köszönöm a választ
2015. márc. 31. 08:54
 3/9 anonim ***** válasza:

Eric Emmanuel Schmitt francia írónak van egy könyve, amely arról szól, hogy mi lett volna, ha Hitlert annak idején felvették volna a festőakadémiára, ahova jelentkezett.

A francia címe "La Part de l'autre" (kb. A másik része v. öröksége), de magyarul sehol nem találom.

Igaz, hogy ebben szó sincs olyasmiről, amiről az előző válaszoló beszél.

2015. márc. 31. 10:02
 4/9 anonim ***** válasza:

#1-es vagyok.

Csak feltételezés, amit írtam. Nem tartom valószínűnek, hogy az író bármilyen szinten is tisztában lett volna Hitler terveivel.

Egyébként ha érdekel, hogy mik voltak Hitler tervei és valódi nézetei, miért nem a Mein Kampf-ot olvasod?

2015. márc. 31. 14:24
 5/9 A kérdező kommentje:
Szerinted nem olvastam el? Alap irodalomnak tartom. Sokat lehet belőle tanulni bárki mondhat bármit de Hitler nem volt hülye.
2015. ápr. 1. 07:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha olvastad volna, akkor feltehetően nem csak annyi lenne róla a véleményed, hogy "nem volt hülye". Az a könyv az akkori és a mai politika Szent Grálja, és a mai napig megállja a helyét, és követendő példát mutat, feltárva szinte az összes problémát. Nagyon minimális momentuma van, ahol korszerűsítést igényel, hiszen a mai napig ugyanazok a lények ülnek minden "politikai" oldalon.
2015. ápr. 1. 14:46
 7/9 anonim válasza:

Envis olvastam sok konyvet de sose okozott gondot hogy koze van e a valosaghoz hanem elveztem a felveteseket. Nem tudom miert ekkora tragedia itt egyeseknek ez. Akit erdekel olvassa el a konyvet de hogy mi a valosag arrol nem konyvek elolvasasaval kell informalodni.

Meg jo hogy a Piroska es a farkasba nem kottok bele hogy meg se tortent...

2015. ápr. 3. 22:04
 8/9 anonim válasza:

"Csak feltételezés, amit írtam. Nem tartom valószínűnek, hogy az író bármilyen szinten is tisztában lett volna Hitler terveivel. "

Ehhez a mondathoz nem is kell semmit se hozzáfűzni. Nagyon jól bemutatja a válaszoló hitelességét.

Kb. hasonló hitelességű lehet mit a kérdéses könyv.

2015. ápr. 4. 00:45
 9/9 anonim válasza:
Hamár senki nem tudta leírni.. Ember a Fellegvárban a neve, szerzője pedig Philip K. Dick
2015. ápr. 10. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!