Ti láttatok már olyat, hogy valaki beírja számológépbe, hogy x1? Elég kiábrándító volt.
Egy hosszabb művelet végén volt, hogy és akkor egy literrel, és konkrétan beírta, hogy x1, amikor elkezdtem húzni, hogy most komolyan, etz beírtad, szerinted mennyi? - Akkor nem is nagyon fogta fel, hogy miről beszélek, aztán valami olyasmi mondott, hogy biztos akart lenni...meg hogy lehet, hogy nem 1-eakart számolni, hanem 1.3, ilyesmi.
De aztán a biztonság kedvéért megint kiszámolta az egész sort és a végén megint beütötte, hogy x1.
Ez csak nálam veri ki a biztosítékot?
A pasim egyébként, ez eléggé szíven ütött...
te inkább tanulj meg mondatot normálisan leírni mert értelmezhetetlen aztán utána akadj ki ilyenen...istenem
és akkor mi van ha beüti a számológépbe? komolyan ha ez a bajod minek vagy vele
Én beírom. :)
Ha ez nálad kiveri a biztosítékot, akkor javaslom, hogy többet ne menj emberek közé. ;)
1. lehetséges...
2. sejtettem, hogy valaki majd jön a mondatszerkesztési gondokkal, ha nem érted mit írtam, akkor inkább benned van a hiba. amúgy nem csak ennyiből áll egy ember, nem ez fogja eldönteni, hogy vele vagyok vagy sem.
3. mindenkit valami más idegesít. engem például a felesleges és értelmetlen dolgok.
4. mondasz valamit:)
5. hát, ilyesmit még senkitől sem láttam, úgyhogy azt hiszem továbbra is járok majd emberek közé:)
köszi az eddigi válaszokat, mindenkinek ment egy zöld (kivéve a 2-est, de hogy "megnyugtassalak", nem pontoztalak le), ha vanank további vélemények, szívesen veszem.
De engem meg lepontoztál... Hogy enne meg a fene! :)
Én is tudom, hogy x1 az mennyi, de ettől függetlenül, van mikor beütöm, mert csak másolom azt, ami a papíron van. Ettől még nem vagyok hülye.
Egyébként úgy értettem, hogy ha ilyen apróságok kiverik nálad a biztosítékot, akkor nincs értelme emberek közé menni, mert mindenkinek van valami gógyija, és elég sokszor kellemetlen meglepetésben lesz részed...
Hihetetlen, hogy az első válaszolót ennyire támogatják egyesek, aki valójában egyetlen egy dologból leszűrte, hogy a pasid hülye. Ez is egy intelligenciaszintre vall, elárulom: eléggé alacsonyan fekvőre.
5-ös voltam
7. nem én pontoztalak le, az valaki más volt:) szerintem az én felpontozásom ugrasztott fel nulláról :))
mindenkinek van valami speckó dolga, ez igaz, de vannak olyan "józan ész problémák", amik az emberek 99%-a számára egyértelműek. azt hiszem ez is ilyen.
8. hát igen, ez is megakasztott külön, bár ezt csak halkan morogta oda.
az is igaz, hogy állati fáradt volt és lehet, hogy valóban mindig hozzá akarta írni az 1-hez a .3-at, csak mégis lenyomta úgy ahogy van, igaz, most én védem, de amikor elfárad akkor iszonyat bamba lesz tényleg. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!