Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Melyik népcsoprt/rassz van a...

Melyik népcsoprt/rassz van a világon a legnagyobb számban?

Figyelt kérdés

Nem magyarországon hanem a világon kik vannak a legtöbben ? (szerintem a kinaiak de nem biztos tehát kellene valami forrás is ahol kb adatok vannak csak nem találtam ilyet )

Köszi

2010. febr. 16. 13:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Kínaiak. Ráadásul a 14 éven aluliaknak majd a fele kínai.
2010. febr. 16. 13:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha a fehér/fekete/sárga felosztásra gondolsz, akkor legtöbben a fehérek vannak, legkevesebben pedig a feketék.

Ha népre gondolsz, akkor legtöbben a kínaiak vannak.

Ha anyanyelvre gondolsz, legnagyobb a kínai.

Ha általában beszélt nyelvre, akkor legnagyobb az angol.

2010. febr. 16. 13:45
 3/8 anonim ***** válasza:
"általában beszélt nyelv" hehh, vicces megfogalmazás, egy kínai hiába tud angolul, kínában akkor is általában kínaiul beszél:D
2010. febr. 16. 14:29
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi , Amugy hogy lehet hogy csak 39% -ban adsz jo válaszokat hollot ez pl egy tökéletes válasz volt ? :D
2010. febr. 16. 14:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Természetesen a Turáni népcsoportok :))
2010. febr. 17. 00:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, a % itt egy elég butuska dolog. Az emberek a legtöbb esetben nem képesek elviselni az igazságot, vagy nem is tanácsra várnak, hanem megerősítésre.

Én azt vettem észre, hogy 80-90%-osok közt inkább olyanok vannak, akik direkt százalékra mennek, semmitmondó, tömegbe simuló, együtt érző válaszokat adnak, igazából versenyeznek.

2010. febr. 17. 09:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Van egy másik sport is az oldalon, amit lepontozásnak neveznek. Ez úgy is működik, hogy az emberek hajlamosabbak lepontozni azokat a válaszokat, amik nem tetszenek, mint felpontozni azokat, amik tetszenek. Különösen éles viták alakulnak ki a politika témakörében, ahol nagyon sok százalékot lehet veszteni.
2010. febr. 17. 10:15
 8/8 anonim ***** válasza:

"Amugy hogy lehet hogy csak 39% -ban adsz"

Aki politikai kerdesekben is valaszt ad, annal a 39 % az egy nagyon szep eredmeny...

2010. febr. 17. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!