Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyenek a török pasik?...

Milyenek a török pasik? Szenvedélyesek? Milyenek a nökkel?

Figyelt kérdés
2010. febr. 16. 12:49
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
Tény is való, hogy imádják a magyar nőket. Az én egyéni véleményem, hogy vannak köztük nagyon rendesek, mint az én pasim is. Nagyon udvarias, lovagias,szenvedélyes, tudja mi kell egy nőnek és egyenrangúnak tekint engem..Viszont van egy rossz tulajdonsága nagyon féltékeny mindenkire. :)
2014. jún. 8. 22:01
 22/27 anonim válasza:

sose legyen torok pasid, vagy haveri tarsasagod se. en csak ezt tudom mondani.

5 honapja ismerek egy sracot, idosebb nalam, 2honapot mindig vegig beszeltunk, mindig egyutt voltunk, majd olyat akart amit en nem, es ezt eroszakos mondom ki is mutatta (nem tortent vegul semmi komoly) es ezutan en kivoltam bukva, hogy milyen eroszakos is tud lenni..

2 honapot nem beszeltem vele meg annyit se hogy "szia, hogy vagy" o se szolt hozzam, csak nagyon ritkan, de en akkor se szoltam vissza. nagyon jol tudja hogy tetszik nekem, es talan en is neki, most ebbe a honapba megint elkezdtunk beszelgetni, most mar romantikusabb, de meg ugyanugy benne van az "eroszakossag" es nem tudok mit tenni ellene, a szivem akarja de a fejem mar nem,,

nem tudok benne megbizni, mert tudom hogy rajtam kivul van masik noje is, de ugyanakkor ami felfoghatatlan mindig velem akar lenni..

mindig o akar fizetni, sose hagyja hogy te fizess, viszont barmit megvesz amit szeretnel..

sose kerulj ilyen helyzetbe egy torok ferfival. rosszabbak mint a magyarok..

hozzateszem kiderult hogy van felesege, es 2 kis gyereke is, mikozben nekem "udvarolt"

ez az en velemenyen a torokokrol:)

2015. júl. 21. 22:57
 23/27 anonim válasza:

Régi kérdés, de ajánlom ezt a cikket elolvasni:

[link]

Pont ezekre a kommentekre ad választ

2018. nov. 27. 13:02
 24/27 anonim válasza:
57%

Sziasztok!

Nekem sosem voltak előítéleteim és csak nevettem mikor mindenki a környezetemben kérte, hogy ne foglalkozzak török pasival, de igazuk volt.

Az elején minden szép és jó ami bennem is keltett egy kis gyanakvást ... de az idő előrehaladtával ezt eloszlatják. Ritka rafinált népség.

Nagyon hirtelen fordul át minden az ellenkezőjébe, hazugságot hazugságra titkokat titkokra halmozva magyarázzák ki maguk lehetetlen helyzetekből.

Ha valaki jót akar magának még csak szórakozásból sem áll le velük.

Azért merem ezt ilyen lazán kijelenteni, mert több ismerősömmel minden pontosan úgy történt, mint velem.

2019. ápr. 6. 09:21
 25/27 anonim válasza:

#23 : Nos, valahogy az a drágalátos törökimádó nő valahogy nem tér ki arra, amit #24-es ír.

Ááááá, az a retkes blogger sem általánosít véletlenül sem.

2019. ápr. 7. 18:59
 26/27 Csakegyvki9227 válasza:
Sziasztok! Nekem volt egy zűrös török ferfi az eletemben. Személy szerint nincs jo tapasztalatom.. Engem nagyon megviselt lelkileg, nagyon szerelmes voltam. En 28 ő 41 eves volt. Hamburgban ismerkedtunk meg munka közben. Eleinte nagyon normalis, udvarias, odafigyelo, kellemes tarsasag volt, de amikor kiderult, hogy drogfuggo es eleg zűrös természete van, mar pokollá tette a mindennapjaimat. 1 honapot sem voltunk együtt, a tiszteletet mar az elso het utan nem kaptam meg. Eléggé elnyomva ereztem magam mellette. Sertegetett, megalazott, kifordult onmagabol. Uvoltozott velem. Nem tudtam vele egy normalis beszelgetest lefolytatni. Raaadasul csaj temaban is igazak a sztereotipiak, ő is tobbek kozt az exbaratnojevel is flortolgetett. Uzengettek egymasnak meztelen kepeket es meg amirol nem tudok. Barmit szova tettem, meg inkabb neki allt feljebb. Inkabb en voltam a feltekeny a kapcsolatunkban.. Szoval en nagyon kiabrandultam, nagyon rossz tapasztalat volt. Lelkileg nagyon megviselt, ahogy beszelt velem, visszaelt vele, hogy szerettem. Lehet a korkulonbseg miatt sem tisztelt, mint nőt. Szoval eleinte megjatszotta a herceget, de jelek mar akkor is voltak. Nem ereztem, hogy szeretne, inkabb csak kihasznalt. Egy kedves szava nem volt hozzám, csunyan beszelt velem, bocsanatot nem kert soha, meg inkabb nekem kellett pitiznem. Szoval totalis elnyomas alá tett. Probalkoztunk normalisan megbeszelni. De nem lehetett. El kellett fogadnom, hogy nem szeret, o mashogy allt hozzam, mint en hozzá. Más kultura. En ugy vagyok vele, hogy mindenki valasszon inkabb a sajat kulturajabol, orszagabol part. Nagyon ra lehet fazni. Engem teljesen az ujja kore csavart es ez csak 1 honap volt. Persze az erzelmwknek nem lehet parancsolni, nem azt nezed, ki milyen nemzetisegu.. De vigyazni kell nagyon, nagyon rafaztam. Végül ő tűnt el. Leblokkolt mindenhonnan, nem tudtam elerni, az uzeneteimre mar nem valaszolt. Sajnos ilyenek es a legtobbjukre igaz, hogy tobb fele csapjak a szelet..
2020. febr. 6. 02:34
 27/27 Csakegyvki9227 válasza:
Annyit meg leirnek, hogy szexben tenyleg szenvedelyesek, meg imadjak a szexet, jo volt vele, de ez lehetett azert is en szerelmes voltam, viszont elegge egoista személyiség, eloterbe helyezte inkabb a sajat vagyait, ahogyan o szereti, mint az enyemeket, de persze ez csak az en tapasztalatom.ő semmit nem tett h felizguljak ra, nekem viszont fel kellett ot izgatni, ez is furcsa volt.... Szoval egoista volt ugy ahogy volt. Nem voltam boldig mellette, az utolso par nap meg pokol is volt. En nem ajanlom senkinek ezeket az arab- es tarsai nepeket. Naluk a nő csak egy eszkoz szulesre, takaritasra, amugy meg hazudozosak, eljarkalnak fuvel-faval szexelni, csajoznak ossze vissza. Es soha nem figod megtudnimi az igazsag. Ilyen alapon inkabb nem kell kapcsolat. Jobb egyedul. Agresszívitás is van bennuk. De mondom tisztelet a kivetelnek.... Biztos van. Nekem pont a rosszabbik tipusbol jutott. Senkinek nem kivanom azt a lelki szenvedest, amit ateltem mellette.
2020. febr. 6. 02:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!