Milyenek a török pasik? Szenvedélyesek? Milyenek a nökkel?
sose legyen torok pasid, vagy haveri tarsasagod se. en csak ezt tudom mondani.
5 honapja ismerek egy sracot, idosebb nalam, 2honapot mindig vegig beszeltunk, mindig egyutt voltunk, majd olyat akart amit en nem, es ezt eroszakos mondom ki is mutatta (nem tortent vegul semmi komoly) es ezutan en kivoltam bukva, hogy milyen eroszakos is tud lenni..
2 honapot nem beszeltem vele meg annyit se hogy "szia, hogy vagy" o se szolt hozzam, csak nagyon ritkan, de en akkor se szoltam vissza. nagyon jol tudja hogy tetszik nekem, es talan en is neki, most ebbe a honapba megint elkezdtunk beszelgetni, most mar romantikusabb, de meg ugyanugy benne van az "eroszakossag" es nem tudok mit tenni ellene, a szivem akarja de a fejem mar nem,,
nem tudok benne megbizni, mert tudom hogy rajtam kivul van masik noje is, de ugyanakkor ami felfoghatatlan mindig velem akar lenni..
mindig o akar fizetni, sose hagyja hogy te fizess, viszont barmit megvesz amit szeretnel..
sose kerulj ilyen helyzetbe egy torok ferfival. rosszabbak mint a magyarok..
hozzateszem kiderult hogy van felesege, es 2 kis gyereke is, mikozben nekem "udvarolt"
ez az en velemenyen a torokokrol:)
Sziasztok!
Nekem sosem voltak előítéleteim és csak nevettem mikor mindenki a környezetemben kérte, hogy ne foglalkozzak török pasival, de igazuk volt.
Az elején minden szép és jó ami bennem is keltett egy kis gyanakvást ... de az idő előrehaladtával ezt eloszlatják. Ritka rafinált népség.
Nagyon hirtelen fordul át minden az ellenkezőjébe, hazugságot hazugságra titkokat titkokra halmozva magyarázzák ki maguk lehetetlen helyzetekből.
Ha valaki jót akar magának még csak szórakozásból sem áll le velük.
Azért merem ezt ilyen lazán kijelenteni, mert több ismerősömmel minden pontosan úgy történt, mint velem.
#23 : Nos, valahogy az a drágalátos törökimádó nő valahogy nem tér ki arra, amit #24-es ír.
Ááááá, az a retkes blogger sem általánosít véletlenül sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!