Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyenek a török pasik?...

Milyenek a török pasik? Szenvedélyesek? Milyenek a nökkel?

Figyelt kérdés
2010. febr. 16. 12:49
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
99%
Persze, nem lehet általánosítani, több jól működő magyar-török házaságról is tudok. És az élettársam török....de azért kösd fel a gatyádat és NYITOTT SZEMMEL közlekedni, ne bízz benne míg nem bizonyít...és sűrjen nézz a körmére. Többet nem tudok mondani. Az tény hogy ilyen szenvedélyesek, amúgy ha komolyan vesz (és ez tuti) akkor nem nyal-fal mindenki előtt (mert nem szeretné hogy közönségesnek tartsanak). A barátnőt csak kézen fogják és tisztelik.Jah és ez is elég furi míg megszokod. Az ő társaságukban (főkép törökök előtt)max puszit ad neked, csók kizárva. A haverjei körbe ugrálnak (yenge-nek szólítanak)Őriznek mint a börtön őrök, senki nem szólhat vagy nézzhet rád stb. Ez viszont igaz minden török kapcsolatra. Remélem tudtam segíteni....Figyeld a jeleket és lépj gyorsan, ha nem vagy határozott akkor félváról fog venni.
2010. febr. 27. 20:39
 12/27 anonim ***** válasza:
96%

hát nekem lassan egy éve van egy török ismerösöm (de csak msn-i ismeret) és hát azt tudom mondani h sértödékenyxD meg h sztem is eléggé csajozoss xd

bár többet nemtudok de sztem is vigyázz ilyen téren;D

2010. márc. 3. 16:35
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Megismertem egy török vendégdiákot, bár nem tolakodóan, de rámenős volt (ennek köszönhetően ismertem meg mondjuk).

Nagyon sokat tepert, hogy találkozzak vele megint, meghívott ebédelni, hogy ő le akar nyűgözni, főz nekem. Együtt vásároltunk, minden. Ott a lakásán főztünk, utána viszont úgy gondolta, hogy majd valamit kap is "cserébe", hát nem. Itt viszont már elég erőszakos volt. De sikerült sokadszorra lebeszélni őt róla, h még nem akarom, hasonlók.

Többé nem volt kedvem vele találkozni, nem is tudom miért. Maradok a magyar pasiknál.

2010. júl. 16. 16:35
 14/27 cselle válasza:
94%
a torok pasik nagyon nagyon szenvedelyessek imadjak a sexet...raadasul tarsasag nelkul megbolondulnak nagyon sokat terveznek elore es altalaban be is valositjak..ha nem vagy stapabiro tipus keruld oket. nekem torok a pasim...es termeszetes a kulturajukat is meg kell tanuld.;) es tapasztalad...de hidd el megerte
2010. aug. 26. 21:58
 15/27 anonim ***** válasza:
nincs tapasztalatom, csak azt tudom mondani, hogy lehet, hogy most nagyon aranyos (persze vannak kivételek), rendes meg minden, jól megvagytok, ahogy angolul vagy macsarul beszélgettek, de amint összeházasodtok, és mondjuk kivisz törökországva, az ottani szokásai lépnek érvénybe... nem egyszer volt már erre is példa... de persze vannak kivételek, és lehetnek olyanok, akik normálisak és nagyon rendesek :)
2010. aug. 27. 17:26
 16/27 Nushe válasza:
52%

Szia! :)

Én a pozitívak táborába tartozom.

2 és fél éve van egy török párom és már el is jegyeztük egymást.Nagyon szenvedélyes és ahogy irták nagyon féltékeny.Vannak hibái mint ahogy minden embernek.Ha betekitést akarsz kicsit nyerni a török pasikről van egy blog ahol rengeteg ugyanilyen sorsú lányok-fiuk vannak.Vagy az én blogomba is beleolvashatsz. :)

Enyém: [link]

Blog:

[link]

Utóirat: Hallgass meg másokat de Csak a szívedre hallgass! :)

2010. okt. 26. 09:49
 17/27 anonim válasza:
95%
2honapig volt torok baratom,eleinte nagyon utanam volt,lehozta meg a csillagos eget is volna ha kertem volna tole,de amiutan lefekudtem vele mar szinte csak akkor jott amikor akart valamit,szoval nem lehet rajtuk elmenni,nem mind egyforma...msot egy arabbal jarok,vele mar 6honapja vagyok,es egeszen mas vele nagyon boldog vagyok vele,es nem csak a szex erdekli:)
2011. okt. 8. 15:04
 18/27 anonim válasza:
100%
es elfelejtettem mondani,igen nagyon szenvedelyesek nagyon jok az agyban,es egeszen kielegitenek ;) jah es igernek fut fat de amire oda kerul a sor nem ahhoz tartjak magukat!:( nem jo belejuk szeretni...
2011. okt. 8. 15:08
 19/27 anonim ***** válasza:
93%
nekem apám török...és ahogy én ismerem őt imádja a nőket meg jó sok volt neki...viszont nagyon figyelmes,romantikus volt anyámmal.A törökök választékos a beszédük és eléggé bántó hogy egyes emberek leszólnak minket törököket...
2012. febr. 3. 17:45
 20/27 anonim válasza:
90%

Gratulálok!

Nagyon inteligens lehet a töri tanárod, ha egy mondatban leirt egy egèsz nèpcsoportot.

2013. ápr. 27. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!