Ha valakit zaklatás vagy fenyegetés miatt jelentek a facebookon akkor az illető tudja hogy én voltam?
Figyelt kérdés
köszi :)2015. márc. 16. 10:43
1/10 anonim válasza:
Nem. De vigyázz, mert ha jelented a végén megjelenik egy kérdés hogy szeretnéd-e figyelmeztetni xy ismerősödet (akit jelentettél).
2/10 A kérdező kommentje:
de már jelentettem
ha nem vigyazzok akkor megtudja?
az uzeneteknel jelentettem, Hogy zaklat, fenyeget
akkor nem tudja meg?
2015. márc. 16. 10:51
3/10 A kérdező kommentje:
jelentettem a másik fiokjat is zaklatás miatt
de nem kérdezett rá Hogy szeretném értesíteni vagy nem
bocsi félre olvastam az elobb
nekem az a lényeg Hogy ne tudja Hogy én vagyok az
És a facebook mit csinál vele?
2015. márc. 16. 10:56
4/10 anonim válasza:
de megtudja, ő tudja a legjobban, hogy hiszen zaklatott téged, és nem nehéz kitalálnia, ki nyomta fel
5/10 A kérdező kommentje:
És a facebook mit csinál vele?
2015. márc. 16. 11:01
6/10 anonim válasza:
Ha csak téged zaklatott, akkor nem nehéz kitalálnia. Ha több embert is, akkor csak tippelhet.
Egyszerűbb, ha letiltod.
Igaz, erre rájön, mihelyt megint írni akar, de legalább a zaklatás megszűnik.
7/10 A kérdező kommentje:
hát nem csak nekem írt...
de így járt mást fenyegessen és zaklasson, vagy rosszul jár ;)
2015. márc. 16. 13:13
8/10 anonim válasza:
Általában semmit nem csinál a facebook.
9/10 A kérdező kommentje:
elég szomorú
2015. márc. 16. 14:29
10/10 anonim válasza:
Nem mert amikor én jelentettem egy hamis adatlapot akkor a facebook azt írta, hogy "XY értesítést kapott adatlapjának eltávolításáról, de a bejelentő személyről nem"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!