Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Egyes gyksok miért olyan...

Egyes gyksok miért olyan durván negatívak az afrikai szegénységgel szemben?

Figyelt kérdés
Nem röhejes, hogy csapvízzel, csatornarendszerrel, modern technológiával 'elkényeztetett' embereknek ennyire nagy az arca egy olyan ország lakóival szemben, ahol az elsivatagosodás miatt alig van megművelhető földterület?

2015. márc. 16. 09:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ez nem az iskolatol fugg, hanem a kulturatol amiben elnek.
2015. márc. 16. 10:38
 12/16 A kérdező kommentje:
na most ezzel semmit nem mondtál. Több generációs a probléma, igen.
2015. márc. 16. 11:31
 13/16 anonim ***** válasza:

En ilyenkor mindig azon toprengek el, hogy Magyarorszagon vegigmentek a tatarok, a torokok, porig romboltak a vilaghaboruk soran, leraboltak a kommunistak, de valahogy megis sikerult megoldania a tobbsegnek, hogy ne ehezzen, legyen megfelelo ivovize, oktatashoz hozzaferese stb.

Ertem, hogy sajnaljuk a szegeny afrikaiakat, de ha ennyi sok evtizednyi segelykuldes utan, misszionariusok ezreinek latogatasa utan, humanitarianus kuldemenyek ezer tonnai utan sem tudjak onalloan megoldani a problemaikat, akkor..? Unalmas mar a folyamatos panaszkodasuk, elhetetlen nep.

2015. márc. 16. 13:39
 14/16 A kérdező kommentje:

"En ilyenkor mindig azon toprengek el, hogy Magyarorszagon vegigmentek a tatarok, a torokok, porig romboltak a vilaghaboruk soran, leraboltak a kommunistak, de valahogy megis sikerult megoldania a tobbsegnek, hogy ne ehezzen, legyen megfelelo ivovize, oktatashoz hozzaferese stb. "

- Te mit nem értesz azon, hogy elsivatagosodás? Voltál már olyan országban ahol 45 fok felett van a hőmérséklet?? Én már voltam. Olyan páratartalom van ott, hogy két óránként kómába esnél.

2015. márc. 16. 13:58
 15/16 anonim ***** válasza:
ezert kell 10 gyereket szulni.
2015. márc. 16. 14:23
 16/16 anonim ***** válasza:

Felesleges kerdes. Oldjak meg a problemat, es ne fialjanak mint a patkany allandoan. Egyebkent ez a termeszetes szelekcio a fold ugyis tul van nepesedve.

engem nem tud meghatni se a szegenyseguk se az elsivatagosodas, se mas. egyszeruen nem erdekel, ugyis dol az utanpotlas beloluk lepten nyomon.

2015. dec. 3. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!