Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mutassam be a könyvem, a...

Mutassam be a könyvem, a szüleim beleegyezése nélkül?

Figyelt kérdés
Megírtam az első könyvem, amely a történetem 1/3-a, vagy az I. része. Be szeretném mutatni az embereknek, de a szüleim azt mondják, hogy csak akkor, ha megírom a további részeket. Áruljam együtt, mind a hármat és ha az emberek megveszik és elolvassák, akkor mutassam csak be.

2015. márc. 15. 11:50
 1/5 anonim válasza:
0%
e
2015. márc. 15. 13:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hol akarod bemutatni, de gondolom a neten vagy hasonló nyílt helyen. Szerintem érdemes lenne bemutatni most, mert ha sikeres, akkor a folytatásra már talán egy kiadó is felfigyel, lesz referenciád a folytatás kiadatásához. Attól függően persze, hogy mennyire lesz sikeres az első könyv. Azért is szükség lenne az első rész visszajelzéseire, hogy azokból tanulva a folytatás még jobb legyen, elkerüld az esetleges hibákat, amiket talán észre sem vettél.
2015. márc. 15. 18:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Második: Kiadóban dolgozom. Ha van néhány százezer forintja a családnak, akkor jó. Ma egyetlen kiadó sem vesz könyvet senkitől. Ismeretlentől végképpen nem. Akik túlélték a válságot (megy még mindig tart), ezerszer meggondolják, mire költenek.
2015. márc. 15. 19:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Előző: Épp ezért írtam, hogy ha van a neten egy komolyabb olvasótábora, akkor máris nem ismeretlen, sőt már előre lehet vizsgálni az érdeklődést, valószínű reakciókat, példányszámot lehet kalkulálni, stb. Ha maga adat ki párszázas példányszámot pl. a másodikból, akkor is nagy segítség, ha már lehet tudni az igényt rá. De ha csak a neten terjeszti, mindenféle bevétel nélkül, akkor is jobban jön ki, ha nem egyszerre zúdítja rá az olvasókra, hanem ami kész van, azt közzéteszi, bevonva őket is a munkába. Direkt nem akartam már az elején elvenni a kérdező kedvét az egésztől. Azt meg pláne nem akarom, hogy szenved három könyvvel, aztán a végén derül ki, hogy esetleg olvashatatlan.

Kérdező: Azt is megteheted, hogy az első két-három bekezdést kiteszed ide kérdésbe, és akkor máris lesz visszajelzésed, hogy merre tovább.

2015. márc. 16. 01:18
 5/5 anonim ***** válasza:

"Be szeretném mutatni az embereknek"

Azért ezt kifejthetnéd, hogy hogyan gondolod. Lehet, hogy itt van a kutya elásva, ami miatt nem akarják a szüleid.

2015. márc. 16. 06:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!