Mostmár inkább ne is mutassam senkinek a tablóképemet?
Elég régen érettségiztem már, 10 éve. Nagyon szép rajta a hajam, direkt a fotózásra növesztettem és állítottam be, de hát akkoriban 18 évesen, a tanulás kellős közepén még nem foglalkoztunk annyit magunkkal, mint manapság a mostaniak, akár már általános iskolában is. Szóval nem szedettem a szemöldökömet, de más se. Egyikünknek se volt az a durván vastag, de nyilván vastagabb, mint egy nem szedett, nekem meg főleg. Akkoriban azért nem is tűnt fel, mert nemhogy nem cikiztek miatta, de állandóan dicsértek is a fiúk, hogy szép vagyok. Vékony voltam, hosszú, dús hajjal, arányos arccal, emellé befért a szemöldököm, mert nem durván volt vastag, csak természetes. Magyarul így készült el a tablókép is.
Most feltettem facebookra, hát kezdtek jönni a kommentek, hogy mi van, parti-szemöldök? Ugyanarra a képre, amit 10 éve agyondicsértek. Túlzás nélkül az egyik legszebb az én képem volt, és ezt nem én mondtam magamról.
Oké, hogy azóta sokat változott a világ, de most pedig már dugjam el ezt a képet? A tablókép olyan az ember életében, mint az esküvői fotó. Egyszer van és meghatározó. Ilyen is volt, túl vagyunk rajta.
Azóta természetesen rendszeresen szedetem a szemöldökömet, a hajam sem olyan hosszú már. A kommentek miatt a képet levettem, rajtam ne röhögjenek. De mostmár többet nem tudom elővenni ezt a képemet, mert akkoriban még megtűrték a természetest is, ma meg már egyáltalán nem?
Ilyen dolgon ne keseregj, az ilyen emberek képmutatóak és gyerekesek. Csak megpróbálnak nagyon jófejnek és viccesnek tűnni.
Szerintem nincs semmi baj a természetességgel, inkább azt tartom undorítónak mikor valakinek hajszálnyi vékonyra van szedve a szemöldöke, esetleg ki van rajzolva.
Tíz évvel ezelőtt más idők voltak, más volt a divat minden szempontból, nincs az akkor készült fotókkal semmi gond.
Akik elkezdték cikizni azt a képet, azok vagy agyatlan, primitív bunkók, vagy egyszerűen suttyó tizenéves gyerekek lehetnek.
Két dolgot tehetsz: Vagy beveszed ezt a hülyeséget, és cikinek tartod, hogy tíz évvel ezelőtt milyen voltál, vagy pedig megvonod a vállad, és esetleg te is nevetsz rajta, hogy jé, hát régen tényleg ez volt a divat.
Különben én most se szedem a szemöldököm, csak ha egy-egy szál nagyon hülyén nő, de még sose mondta senki, hogy vastag lenne.
Azt viszont meg kell érteni, hogy egy tíz éves kép sokszor akkor is mókásan hat, ha akkoriban nagyon bejövősnek számított. Ettől még lehet szép az, aki rajta van, de egyszerűen a mai szem máshoz van szokva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!