Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves lány vagyok, hogy mutassam be a barátomat a szüleimnek?
Figyelt kérdés
Már lassan 2 hónapja együtt vagyunk, egyébként netről ismerjük egymást..szeretjük egymást, és ahhoz képest h 170 km-re lakunk egymástól sokat találkozgatunk..de hogy mutassam be itthon?2012. aug. 15. 21:16
1/8 anonim válasza:
elhívod egyik este a családi vacsorára
2/8 anonim válasza:
Szeríntem még ne mutasd be a szüleidnek! Majd késöbb ha már nagyon komoly lesz a dolog! Xd
3/8 A kérdező kommentje:
Azért szeretném be mutatni, mert messze vagyunk egymástól..:// és talán így könnyebb lesz nekünk is!
2012. aug. 15. 21:20
4/8 anonim válasza:
simán szólj a szüleidnek egy két nappal hamarabb, és hívd meg a srácot a házatokba
nem kell egyből ismerkedő vacsora:D csak simán egy délután.. ha olyan anyud van, akkor enni úgyis fogtok, mert akkor igyekszik ő is jóanyuka imidzset adni a srác előtt
a srác meg legyen előzékeny, figyelmes, és maradjon csöndben és bólogasson, mikor a fater sztorizik:D
5/8 A kérdező kommentje:
ahh..jó is lenne..de egyellőre csak apunak meg a csajának tudom bemutatni, mert anyu 220 km re lakik innen és jelenleg apuéknál vagyok..:/ és hát ez az, h aputól félek h mégis mit fog reagálni meg stb..
2012. aug. 15. 21:26
6/8 anonim válasza:
Szerintem úgy, hogy: "Anyu, apu! Ő itt a barátom XY!"
XY helyére pedig helyettesítsd be a megfelelő nevet.
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
ha még nem tudnak róla h ő van neked akkor sztem először is közöld a hírt hogy van egy barátod és szereted őt aztán nézd meg hogy hogy reagálnak és majd aztán meglátod hogy hogyan tovább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!