Miért a pénzhajhászásról szól az egész földi létezésünk? Mi történik akkor ha én nem akarok beszállni ebbe az idétlen versenybe?
Figyelt kérdés
2015. márc. 14. 18:25
21/24 anonim válasza:
Hogy mi történik? Kilakoltatnak, nem lesz mit enned, bokrok alatt alszol kartonpapíron és olyan büdös leszel, hogy mindenki nagyívben kerül majd.
Sok sikert hozzá.
22/24 anonim válasza:
Nem a pénzről szól. Nem a materiális lét az igazán fontos, ezt már sejtheted. A kapcsolatok, élmények, a személyiség fejlődése, a tiszta lelkiismereted megőrzése, a belső hangod, a szíved követése a fontos. Minden más mellékes és ha van hited, amire szükséged van, mindig megkapod, mellékesen is. Természetesen attól még dolgoznod kell, de tisztességes megélhetési forrásból. Ne add el a lelked! nem érdemes, mert csak kiégnél, kiüresednél és cinikus, korlátolt elméjű materialistává válnál a végén. Sok sikert!
23/24 hugyosgalacsin válasza:
kapitalizmusnak hívják! és ha nem szállsz be zsidók megkeresnek és cionista céljaikra fognak használni!
24/24 Cheeka válasza:
Nem kell, hogy arról szóljon! Amennyiben nem szállsz be ebbe a versenybe és sokat gondolkozol, akkor boldog lesz az életed! Véleményem szerint, ha segítőkész, szerény és becsületes leszel, akkor azt előbb-utóbb meghálálják az emberek. Sokan ki fogják ezt használni, de ezzel nem kell törődni, csak hanyagold ezeket a típusú embereket, ők sajnos biztos boldogtalanok belül. A nagy probléma még az, hogy találj megfelelő társat, aki valóban úgy gondolkodik mint te. Kíváncsi lennék, hogy hány éves korodban fogalmazódott meg ez a kérdés benned? Nem vagyok hívő ember, csak 30 éves koromban kezdtem el gondolkozni ezeken a dolgokon, most 36 vagyok, a feleségem és a gyermekeim nem ilyen típusúak, de azért próbálom formálgatni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!