Szerinted léteznek igaz barátok?
Tapasztalatom szerint csak addig tart a barátság.amig nem kell a baráton segíteni.Nem véletlen a közmondás :bajban ismerszik meg a barát.
Nagyon sokan megbánták már,hogy a legjobb barátnak elmondták a titkait, és az világgá kürtölte azokat.
Okosabb bizonyos távolságtartás,jó viszony,de nem feltétlen bizalom.
Igen, létezik! Csak iszonyat nehéz megtalálni...
Minél fiatalabb vagy, annál könnyebb összebarátkozni vkivel, aztán onnantól már zömmel körülmény- és alapból hozzáállás- és kölcsönösségfüggő, hogy lesz is e belőle vmi.
De ha háború lenne, tucatjával szereznél új barátokat, a baj uis mindig összehozza az embereket, és életre szóló barátságokat alakít.
Egyik "barátomat" úgy ismertem meg, hogy bajban volt és tehetetlennek érezte magát. Én meg irányt mutattam neki, így kitalált a sötétből, azóta kölcsönösen segítjük egymást. Igaz annyira nemrég óta vunk btok, de már elég sokmindent tudunk a másikról, és odafigyelünk a másikra, elviccelődünk, elszórakozunk... stb.
A baráthoz hasonló érzelmek kötnek, mint a szerelmedhez, csak másként. A szerelmedet másképp szereted, mint a barátodat, de mindkettőjükért mindent megtennél, ha kell, tűzbe rakod értük az kezed is, mert ha a szíved összetör, ki másra számít6nál, mint a barátaidra???
De egy dolgot azért mindenképp örök igazság egy kapcsolatban...
"AZ IGAZ BARÁT VALÓBAN ISMER TÉGED, TUD RÓLAD MINDENT, MÉGIS ELFOGAD ANNAK, AKI VAGY!!!"
Üdv: MPM
Nem. :)
Még "igaz"testvér sem létezik, akiben ne csalódnál időközönként. Csak a testvéreddel nem teheted meg, hogy "szakítotok".
De egy barátnál/barátnőnél már egy apró hiba is mindent tönkretesz, mert egyből arra gondolsz, hogy találsz jobbat is, és akkor ezt a mostani barátságot inkább bevágod a szemétbe. Egy testvérnél ez másképp van, nem kereshetsz új testvéreket. :D
Szóval igazbarát nincsen. Részemről legalább is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!